Σε παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας που είχε με γιατρό κλινικής νοσοκομείου της Λάρισας προχώρησε ένας 29χρονος, με αποτέλεσμα να συλληφθεί προχθές βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Ο 29χρονος, Αλβανός υπήκοος και κάτοικος Λάρισας, προχθές το απόγευμα βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας – ως συνοδός ασθενούς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» – όπου φέρεται να διαφώνησε με τη θεράποντα ιατρό ως προς το εάν το συγγενικό του πρόσωπο έπρεπε να λάβει τελικά εξιτήριο, όπως είχε κρίνει επιστημονικά η ιατρός, με αφορμή και την πορεία της κατάστασης της υγείας του ασθενούς.
Για λόγους που θα ερευνηθούν, ο 29χρονος φέρεται να ηχογραφούσε τη συνομιλία με τη γιατρό, πράξη που αφότου έγινε αντιληπτή, καταγγέλθηκε στην ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα ο 29χρονος να συλληφθεί κατηγορούμενος για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας. Ο 29χρονος οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών και μετά την απαγγελία κατηγοριών οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια λαμβάνοντας προθεσμία για σήμερα, όπου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την πρωτοφανή αυτή πράξη. Στο μεταξύ και μέχρι να απολογηθεί, παραμένει κρατούμενος.
Με πίστη στην ποιότητα, η ΜΕΓΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί εδώ και 45 χρόνια, φέρνοντας μια νέα πρόταση που συνδυάζει ελληνική καινοτομία, τεχνογνωσία και αγάπη για κάθε στάδιο της ζωής μας.
Μέσα από τα προγράμματα Nova Fiber, με 100% οπτική ίνα, έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ανεπανάληπτες online εμπειρίες, που φτάνουν ως και τα 3Gbps σε ταχύτητα, χάρις στην τεχνολογία οπτικών ινών που εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα μέσα στο σπίτι σας, αλλάζοντας συθέμελα την καθημερινότητα.
Η παρουσία της Miele στο Navarino Challenge ανέδειξε για ακόμη μία χρονιά πώς η προηγμένη τεχνολογία των συσκευών της συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας, συνδυάζοντας τη γαστρονομική παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής και την υψηλή αισθητική.