Το Plisskën Festival είναι και πάλι εδώ

Το Plisskën Festival είναι και πάλι εδώ

Το Plisskën Festival επιστρέφει στην Αθήνα για ένα αξέχαστο μουσικό διήμερο, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου

Το Plisskën Festival είναι και πάλι εδώ
Το Plisskën Festival έρχεται ξανά στην πρωτεύουσα, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό line up 40+ διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, σε τρεις ιδιαίτερους χώρους στην πόλη -Piraeus 117 Academy, Μεταλλουργείο & The Hub- και σε τέσσερα stages για ένα συναρπαστικό διήμερο γεμάτο μουσική και special events.

Bασικοί πρωταγωνιστές στις 2 Δεκεμβρίου στο Main stage θα είναι οι εμβληματικοί Tuxedomoon από το Σαν Φρανσίσκο, οι masters της ηλεκτρονικής σκηνής Prefuse 73 και Zomby σε σπάνια live sets, το λονδρέζικο old school hip hop των Four Owls και η neo americana των Psychic Ills. Τη ναυαρχίδα του χορευτικού Aquarium ηγείται η πρωτοπόρος της tech house Ellen Allien και συνοδεύεται από την καταιγιστική Charlotte De Witte μεταξύ άλλων. Στο Tunnel των Black Athena κυριαρχεί το ακατέργαστο grime του D Double E καθώς και οι δικοί μας ATH Kids που είναι το πραγματικο next big thing, ενώ ταυτόχρονα στο Republic δεσπόζει το shoegaze post rock των The Fog Ensemble και οι instrumental δαίδαλοι των Menta. 



Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το Main stage θα ταρακουνήσουν τόσο η μοναδική επανεμφάνιση των Death In Vegas όσο και οι «παρθενικές» εμφανίσεις των La Femme και Vatican Shadow στην Ελλάδα και κάπου εκεί ανάμεσα θα γίνει και η πολυαναμενόμενη επιστροφή του αγαπημένου Forest Swords. 
Κλείσιμο



Το Αquarium θα δονείται από τους ήχους των θρύλων Optimo, ενώ το Tunnel το αναλαμβάνει το περίφημο NTS Radio, όπου μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν το μυστηριώδες project Babyfather του Dean Blunt, η σπουδαία Beatrice Dillon και η ανερχόμενη Klein. Την ίδια ώρα στο Republc θα συναντήσουμε όλη τη νέα πλουραλιστικότητα της Ελληνικής σκηνής είτε εκφράζεται μέσω της space disco των Hydroessa, είτε από το psych rock των Holy Monitor. 

Info
Χώροι / Stages
MAIN Piraeus 117 Academy, Πειραιώς 117 
TUNNEL & REPUBLIC Μεταλλουργείον, Πειραιώς 127
AQUARIUM Τhe Hub Events, Αλκμήνης12
POP UP The Loft, Πειραιώς 123
Πληροφορίες στο www.plisskenfestival.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης