Η Nissan ονομάζει τη δεύτερη έκδοση του μικρού crossover επιδόσεων Juke-R 2.0, το οποίο θα φέρει τον 3.8 V6 του supercar GT-R, με τη σφραγίδα της Nismo. Το αρχικό Juke-R είχε κατασκευαστεί σε μόλις 21 κομμάτια, καθένα εκ των οποίων κόστιζε μισό εκατ. ευρώ!
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, θα παρουσιαστεί – αρχικά ως έκθεμα – το Juke-R 2.0, το οποίο φημολογείται ότι θα έχει ισχύ κοντά ή και πάνω από 600 PS! Το επόμενο τριήμερο (26-28 Ιουνίου) θα το απολαύσουμε στο Γκούντγουντ και εν κινήσει και θα δημοσιεύσουμε φωτογραφίες και πληροφορίες.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς