Πόσο θα κοστίζει το νέο Juke;

Πόσο θα κοστίζει το νέο Juke;

Την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποιεί το αναβαθμισμένο Nissan Juke...

Πόσο θα κοστίζει το νέο Juke;
Το δημοφιλές μικρό crossover της ιαπωνικής μάρκας δέχεται το απαραίτητο "φρεσκάρισμα" τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμα του, που σίγουρα άλλαξε τα δεδομένα στην κατηγορία. Η "ιδιαίτερη" εμφάνιση του δεν έχει αλλοιωθεί, υπάρχουν όμως σημαντικές αναβαθμίσεις στα σημεία. Όπως για παράδειγμα στον χώρο αποσκευών που αυξήθηκε σημαντικά.
Το νέο Juke θα εφοδιάζεται και με τον 1200άρη υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα 115 ίππων που γνωρίσαμε στο νέο Qashqai και αυτός θα αποτελέσει τη βάση της γκάμας.

Η τιμή του αναμένεται να ξεκινά από λίγο πάνω από τις 17.000 ευρώ (1,2lt manual) - δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση της Ελληνικής αντιπροσωπίας με το εργοστάσιο.
Κλείσιμο

Αναμένεται όμως να έχει και πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό από το Juke πρώτης γενιάς. Ο εμπορικός διευθυντής της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης, Μάριος Μπαρκής, μίλησε για το νέο Juke αλλά και το νέο X-Trail (που κάνουν την πρώτη τους εντός συνόρων εμφάνιση στο γκολφ της Γλυφάδας), στην εκπομπή "Men + Speed" των Τάκη Τρακουσέλλη και Τάκη Πουρναράκη, στον Alpha 989. Ακούστε περισσότερα
πατώντας εδώ.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά για τους κινητήρες (βενζίνης + diesel) του νέου Juke




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης