Κωνσταντίνος Ρουβάς:Ο άλλος Ρουβάς (της πασαρέλας)

Κωνσταντίνος Ρουβάς:Ο άλλος Ρουβάς (της πασαρέλας)

Κι όμως, Ρουβάς δεν είναι μόνο ένας στη showbiz. Ο Κωνσταντίνος, ξάδελφος του Σάκη, ακολουθεί τη δική του πορεία στον χώρο του μόντελινγκ. Το διάσημο επώνυμο τον κάνει αμέσως
αναγνωρίσιμο - αν και ο ίδιος προτιμά να είναι απλώς ο εαυτός του

Κωνσταντίνος Ρουβάς:Ο άλλος Ρουβάς  (της πασαρέλας)
Οταν πριν από λίγους μήνες ο 20χρονος Κωνσταντίνος Ρουβάς ήρθε σε επαφή με το πρακτορείο μοντέλων Τeam Model Management στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει μόνιμα, άνθρωποι από τον χώρο της μόδας άρχισαν αμέσως να μιλούν για έναν νέο σταρ της πασαρέλας. Ισως το χάρισμα της φυσικής λάμψης που μόνο ένας πραγματικός σταρ μπορεί να εκπέμπει είναι κάτι σαν κληρονομικό χαρακτηριστικό για την ευρύτερη οικογένεια Ρουβά. Οπως λέει ο ίδιος, «με τον Σάκη είμαστε ξαδέλφια αλλά δεν διατηρούμε στενές σχέσεις. Εγώ βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη από μικρός κι έτσι, εκ των πραγμάτων, οι οικογενειακοί δεσμοί κόπηκαν νωρίς. Θα έλεγα ότι αυτός που βρίσκεται σε πιο τακτική επαφή μαζί του είναι ο πατέρας μου». Ως είθισται στις περιπτώσεις των συνεπώνυμων συγγενών ενός αστέρα πρώτου μεγέθους, ο Κωνσταντίνος Ρουβάς έχει πλέον συνηθίσει όχι μόνο να δέχεται πειράγματα αλλά και να αντιμετωπίζει την καθημερινή σύγχυση που προκαλείται στο άκουσμα του επωνύμου του. Μας εκμυστηρεύεται ότι τα παθήματά του είναι αμέτρητα «από το να κλείσω ένα τραπέζι τηλεφωνικά και όλοι να νομίζουν ότι είμαι ο ίδιος ο Σάκης έως τα κάστινγκ όπου στυλίστες, μακιγιέρ και κομμωτές με παρατηρούν επίμονα για να δουν αν τελικά του μοιάζω. Ολο αυτό είναι κάτι που το έχω συνηθίσει πια».

Νομική και μόντελινγκ
Κλείσιμο
Το πρωί ο Κωνσταντίνος Ρουβάς μελετά Αστικό και Ποινικό Δίκαιο, καθώς είναι φοιτητής στη Nομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ την υπόλοιπη μέρα του τη μοιράζει μεταξύ editorial μόδας και σέρβις σε γνωστό καφέ της συμπρωτεύουσας. «Σε ό,τι αφορά το επαγγελματικό μου μέλλον, βλέπω τον εαυτό μου σε ρόλο ποινικολόγου. Παρ' όλα αυτά αντιμετωπίζω τη μόδα ως ευχάριστη εμπειρία. Μου αρέσουν τα ωραία ρούχα, οι ευφάνταστες φωτογραφήσεις και ο κόσμος που κινείται γύρω από αυτόν τον χώρο. Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μόδα διαθέτουν ελεύθερο και δημιουργικό μυαλό».Ο Κωνσταντίνος αγαπά τον αθλητισμό και στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ιππασία, κολύμβηση αλλά και snowboard. Χάρη στην έντονη σωματική άσκηση, το κορμί του έχει αποκτήσει εντυπωσιακή γράμμωση, κάτι που αποκαλύπτεται στις φωτογραφήσεις. «Κάνω σπορ περισσότερο για να εκτονωθώ παρά για να διατηρήσω τη σιλουέτα μου», δηλώνει στο «thema people». «Ασχολούμαι με την ιππασία από πολύ μικρός, καθώς ο πατέρας μου είναι ιδιοκτήτης ιππικού ομίλου. Παλαιότερα η έδρα του ήταν στη Θεσσαλονίκη, ενώ τώρα πια η επιχείρηση με τα άλογα έχει μεταφερθεί στη Μύκονο». Η γκαρνταρόμπα του περιλαμβάνει ως επί το πλείστον casual ρούχα, μια και προτιμά την άνεση των τζιν και των φούτερ. Ωστόσο, ο αγαπημένος του σχεδιαστής παραμένει ο Τζιόρτζιο Αρμάνι και γι’ αυτό ακριβώς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ανταποκριθεί σύντομα στα μιλανέζικα καστ, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να επιλεγεί από τον Ιταλό μετρ της μόδας για κάποια επίδειξη, κατάλογο κ.λπ. Ωσότου, όμως, συμβεί κάτι τέτοιο, ο Κωνσταντίνος Ρουβάς απολαμβάνει τον χαλαρό του περίπατο στην Τσιμισκή, πρωταγωνιστεί σε editorial μόδας για γνωστά ελληνικά περιοδικά όπως το «Close up» και διασκεδάζει κάθε φορά που αναγκάζεται να απαντά στην ίδια πάντα ερώτηση «τι σχέση έχεις με τον Σάκη;» Για κάποιον λόγο το «ξάδερφος» δεν μοιάζει να ικανοποιεί κανέναν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης