Γιορτές και αδράνεια: 5 tips για να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ξαναβρείτε τη φόρμα σας

Γιορτές και αδράνεια: 5 tips για να σηκωθείτε από τον καναπέ και να ξαναβρείτε τη φόρμα σας

Δυσκολεύεστε να επιστρέψετε στην γυμναστική μετά τα μελομακάρονα και το «λιώσιμο» στον καναπέ; Οι πέντε συμβουλές που δίνει ο personal trainer των διασήμων θα σας βοηθήσουν να επανέλθετε

woman_xmas_fit_1246970818-768x432
Οι γιορτές είναι χαλάρωση, ξεκούραση, άφθονο ραχάτι και «μαραθώνιοι» με τις αγαπημένες ταινίες. Φτάνει όμως ένα σημείο που η απραξία και η νωθρότητα των ημερών, η αποχή από την άσκηση γιατί το γυμναστήριο είναι κλειστό ή βρισκόμαστε σε κάποιο εξοχικό ή στο πατρικό στο χωριό, μας βγάζει εντελώς εκτός φόρμας και φέρνει αισθήματα υποτονικότητας.

Δεν είναι λίγοι όσοι θα νιώσουν δυσφορία στην σκέψη του πολυήμερου καθισιού και της μειωμένης σωματικής δραστηριότητας, πολύ περισσότερο αν ενέδωσαν σε γλυκούς πειρασμούς και μάθουν πόσο χρειάζεται να περπατήσουν για να κάψουν τις θερμίδες. Υπάρχουν όμως τρόποι για επιστροφή στις επάλξεις. «Το να υιοθετήσεις το σωστό mindset για λίγη γυμναστική είναι παραπάνω από το ήμισυ του παντός» αναφέρει ο Sandy Macaskill, personal trainer που εμπιστεύονται διάσημες όπως η Victoria Beckham και η Kim Kardashian, και προσθέτει: «Θα νιώσετε όμως πολύ καλύτερα όταν νιώσετε το αίμα σας να κυκλοφορεί».

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης