Κοροναϊός: Η Γαλλία επαναπατρίζει πολίτες της από την Κίνα
«Θα υπάρξει μια πρώτη πτήση επαναπατρισμού η οποία θα αναχωρήσει από το Παρίσι αύριο και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει την Πέμπτη με ανθρώπους»
Το πρώτο αεροπλάνο για τον επαναπατρισμό Γάλλων υπηκόων από την κινεζική πόλη Ουχάν, όπου εκδηλώθηκε ο νέος κοροναϊός, είναι πιθανό να τους φέρει πίσω στο Παρίσι μεθαύριο, Πέμπτη, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Μεταφορών Ζαν-Μπατίστ Τζεμπαρί.
«Θα υπάρξει μια πρώτη πτήση επαναπατρισμού η οποία θα αναχωρήσει από το Παρίσι αύριο και το πιθανότερο είναι να επιστρέψει την Πέμπτη με ανθρώπους... που δεν έχουν συμπτώματα», δήλωσε ο Τζεμπαρί στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι CNews.
«Οι άνθρωποι αυτοί θα τεθούν σε καραντίνα. Και μετά θα υπάρξει μια δεύτερη πτήση σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμη καθορισθεί, με ανθρώπους που εμφανίζουν συμπτώματα και είναι πιθανόν φορείς του ιού, για τους οποίους θα φροντίσουμε στο Παρίσι», πρόσθεσε.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»