Χρεοκοπία της Thomas Cook: Στο Μάντσεστερ προσγειώθηκε η τελευταία πτήση της εταιρείας

thomas-cook-airplane

Δείτε βίντεο με την στιγμή της προσγείωσης του αεροπλάνου που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Ορλάντο

Στη Βρετανία προσγειώθηκε στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας η τελευταία πτήση της χρεοκοπημένης, πλέον, εταιρείας Thomas Cook.

H πτήση TCX2643 προσγειώθηκε μετά από 8 ώρες πτήσης και την απογείωσή της στις 19:55 (τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο του Ορλάντο στη Φλόριντα.

Το αεροπλάνο με το έμβλημα του παλαιότερου ταξιδιωτικού γραφείου του κόσμου ακούμπησε το βρετανικό έδαφος λίγα λεπτά πριν την επίσημη ανακοίνωση της πτώχευσης της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται ότι η βρετανική κυβέρνησης, μετά την κατάρρευσης της Thomas Cook, έχει θέσει σε εξέλιξη το ειδικό σχέδιο «Μάτερχορν» για τον επαναπατρισμό 150.000 Βρετανών.

Δείτε βίντεο με την προσγείωση του αεροπλάνου:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trumppompeo0

Νωρίτερα, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωνε ότι δεν υποσχέθηκε στους Κούρδους ότι θα τους προστατεύει 400 χρόνια! - Είπε ότι, αν η Άγκυρα συμπεριφερθεί άσχημα, οι ΗΠΑ θα θέσουν δασμούς στα τουρκικά προϊόντα

45
zuk0

Όπως αποκάλυψε το Facebook, το δίκτυο που αποδίδεται στο Internet Research Agency (IRA) της Ρωσίας χρησιμοποιούσε 50 λογαριασμούς στο Instagram - Είχε συγκεντρώσει 246.000 ακόλουθους, ασχολούμενο με «διχαστικά ζητήματα αμερικανικής πολιτικής»