Ασυνείδητοι γονείς έκαναν δημόσιο παιχνίδι το 4 μηνών βρέφος τους για να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους

Ασυνείδητοι γονείς έκαναν δημόσιο παιχνίδι το 4 μηνών βρέφος τους για να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους

Οι δύο Ρώσοι συνελήφθησαν στη Μαλαισία

xeri-risoa
Στη σύλληψη ενός 28χρονου και μιας 27χρονης προχώρησαν οι αρχές στη Μαλαισία μετά το βίντεο που τους δείχνει να κάνουν παιχνίδι το μόλις 4 μηνών βρέφος τους προκειμένου να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους.

Στο βίντεο φαίνεται ο 28χρονος να κρατάει από τα πόδια το μικρό παιδί και να το κουνάει βίαια σαν τραμπάλα ενώ δίπλα του η 27χρονη σύντροφός του χειροκροτά χωρίς να ανησυχεί για την υγεία του παιδιού της από την άγρια ταλάντωση.

«Τους συλλάβαμε τη Δευτέρα προκειμένου να τους ανακρίνουμε για την κακοποίηση του 4 μηνών βρέφους τους» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας στην Κουάλα Λουμπούρ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η μητέρα του βρέφους έχει μπροστά της ένα πλακάτ στο οποίο γράφει «ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο...» ενισχύοντας την εκτίμηση των αστυνομικών ότι οι ασυνείδητοι γονείς έκαναν παιχνίδι το παιδί τους για να συγκεντρώσουν χρήματα.

Οι περισσότεροι από τους παριστάμενους παρακολουθούν το θέαμα χωρίς να αντιδρούν με την εξαίρεση ενός άνδρα που ακούγεται να φωνάζει «είναι ανόητο, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό».


Russian dad swings his baby around during street performance
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης