Το Ισραήλ βομβαρδίζει με αεροπλάνα τους Παλαιστίνιους στα σύνορα - Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες

Το Ισραήλ βομβαρδίζει με αεροπλάνα τους Παλαιστίνιους στα σύνορα - Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες

Φωτογραφίες σοκ από το σημείο - Ένα ακόμη 11χρονο παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο - «Πετούσαν χειροβομβίδες και εκρηκτικά στους στρατιώτες μας», υποστήριξε το Τελ Αβίβ

israel_main
Έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή κοντά στον φράχτη που έχουν τοποθετήσει οι ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε ισραηλινά αεροσκάφη προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις. Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται δύο παιδιά ηλικίας 14 και 11 ετών.

Εκτός από τους δύο νεκρούς, το υπουργείο Υγείας των Παλασιτινίων έκανε λόγο για πολλούς τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους, αρχικώς βρισκόταν και το 11χρονο αγόρι, το οποίο κατέληξε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Ο ισραηλινός στρατός δικαιολόγησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον των Παλαιστινίων που διαμαρτύρονταν στα σύνορα, λέγοντας πως «έγιναν διότι οι Παλαιστίνιοι περούσαν χειροβομβίδες και εκρηκτικούς μηχανισμούς στους Ισραηλινούς στρατιώτες».

Είναι η δεύτερη φορά που το Τελ Αβίβ χτυπά με πολεμικά αεροσκάφη τους συγκεντρωμένους στα σύνορα.

Οι φωτογραφίες από το σημείο προκαλούν σοκ, καθώς στη μία είναι το 14χρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του και ένα ακόμη παιδί που έχει τραυματιστεί και δέχεται τις πρώτες βοήθειες...

israel
israel2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης