Πανικός στο Τορόντο: Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο λόγω πυροβολισμών

Πανικός στο Τορόντο: Εκκενώθηκε εμπορικό κέντρο λόγω πυροβολισμών

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή - Αναζητούνται δύο ύποπτοι - Δεν έχουν αναφθερθεί τραυματισμοί - Θα παραμείνει κλειστό μέχρι την Παρασκευή το εμπορικό κέντρο

canada2
Συναγερμός σήμανε στο εμπορικό κέντρο Yorkdale στο Τορόντο, καθώς αναφέρθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν στην εκκένωση του κτιρίου.

«Πυροβολισμοί ακούστηκαν στο @YorkdaleStyle. Οι αστυνομικοί έχουν επιβεβαιώσει τον αποκλεισμό της περιοχής», προσθέτοντας ότι αναζητούνται δύο ύποπτοι, περίπου 20 ετών. 

Ο ένας από τους υπόπτους φέρεται να φορά μαύρo φούτερ με κουκούλα και τζιν παντελόνι, ενώ ο δεύτερος περιγράφεται ως αδύνατος, ο οποίος κρατά ένα μαύρο πιστόλι. 

Τόσο οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών, όσο και η πυροσβεστική και η αστυνομία δεν έχουν κάνει αναφορά για τραυματισμούς. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι ασθενοφόρο παρέλαβε έναν ασθενή, που όμως δεν φαίνεται να συνδέεται με τους πυροβολισμούς και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. 

Επίσης, λόγω του περιστατικού έχει κλείσει και ο τοπικός σταθμός του μετρό.  Η διοίκηση του Yorkdale ανακοίνωσε ότι το εμπορικό κέντρο θα παραμείνει κλειστό για ολόκληρη την υπόλοιπη ημέρα, ενώ αναμένεται να ανοίξει την Παρασκευή.

Κλείσιμο
york


«Κλειδώθηκα μέσα στην τουαλέτα γιατί ακούστηκαν πυροβολισμοί»

Αυτόπτες μάρτυρες ανέβασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο φωτογραφίες, όσο και βίντεο από το εμπορικό κέντρο. « Κλειδώθηκα στην τουαλέτα του καταστήματός μου μαζί με τους πελάτες γιατί ακούστηκαν πυροβολισμοί», έγραψε χρήστης στο Twitter.

«Είμαι στο Yorkdale και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Είμαστε κλειδωμένοι για λόγους ασφαλείας στο κατάστημα της Rolex», έγραψε άλλη μία γυναίκα που βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο. Εργαζόμενη στο εμπορικό κέντρο ανέφερε ότι ακούστηκαν τρεις με τέσσερις πυροβολισμοί στις 2.50 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης