Ιταλία: Αναχώρησαν για την Ισπανία το Aquarius και άλλα δύο πλοία με 630 μετανάστες

aquarius-refugees

Όπως ανακοίνωσε μέσω του Twitter η μη κυβερνητική οργάνωση SOS Méditerranée

Οι 630 μετανάστες που παραμένουν από την Κυριακή μπλοκαρισμένοι στα ανοιχτά των ακτών της Μάλτας, πάνω στο πλοίο Aquarius, ξεκίνησαν απόψε το μακρύ ταξίδι τους για την Ισπανία, ανακοίνωσε μέσω του Twitter η μη κυβερνητική οργάνωση SOS Méditerranée.

Ορισμένοι από τους μετανάστες έχουν επιβιβαστεί σε δύο ιταλικά πλοία, τα οποία κατευθύνονται επίσης στην Ισπανία.

Η ΜΚΟ, που έχει ναυλώσει το Aquarius για να βοηθήσει τους μετανάστες οι οποίοι επιχειρούν τον επικίνδυνο διάπλου από τη Λιβύη προς την Ευρώπη, διευκρίνισε ότι τα πλοία ξεκίνησαν στις 22.00 (ώρα Ελλάδας). Το ταξίδι τους θα διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Νησιωτης

ΜΠΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΣΚΥΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

ΒΑΓ

Η ΜΚΟ, που έχει ναυλώσει το Aquarius για να βοηθήσει τους μετανάστες οι οποίοι επιχειρούν τον επικίνδυνο διάπλου από τη Λιβύη προς την Ευρώπη, Το ταξίδι τους θα διαρκέσει τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΓΑΝ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ?? ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ?

Οι ΜΚΟ που λέμε....

Είναι οργανώσεις διπροσωπες από πίσω εξυπηρετούν διάφορα άλλα συμφέροντα και προσωπικά αυτών που τις ελέγχουν και πάντα με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον και όφελος... Και που να ξέρεις ποιοί είναι από πίσω... Πολύ βρωμιά σε αυτό τον κόσμο.... δυσάρεστη η κατάσταση για το μέλλον προσεχώς..

Mπράβο στους Ιταλούς

που είπαν ΣΤΟΠ στους δουλεμπόρους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bridge_main01

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον όμιλο Benetton και την θυγατρική εταιρεία Atlantia controls Autostrade Per Italia για τον θάνατο 39 ανθρώπων, όμως ένα σενάριο φέρνει στο προσκήνιο τις δραστηριότητες της ιταλικής Μαφίας, που είχε παρεισφρύσει στη βιομηχανία σκυροδέματος - Συγκλονιστικές φωτογραφίες δείχνουν την γέφυρα να κρέμεται από μία κλωστή λίγο καιρό πριν την κατάρρευση