Peaches Geldof: Η τελευταία συνάντηση με τον άντρα της και ο τσακωμός τους

Peaches Geldof: Η τελευταία συνάντηση με τον άντρα της και ο τσακωμός τους

Μάλωσαν μέσα στο τρένο - Έκτοτε ο σύζυγός της δεν ήθελε να την ξαναδεί - Τι είπαν οι επιβάτες

Peaches Geldof: Η τελευταία συνάντηση με τον άντρα της και ο τσακωμός τους
Η Reaches Geldof είχε εμμονή με έναν τραγουδιστή, εξαρτημένο από την ηρωίνη, ο οποίος πέθανε πριν δέκα χρόνια. Τα τραγούδια του, που άκουγε συνεχώς, στάθηκαν η αφορμή για τον τελευταίο της τσακωμό με το σύζυγό της, λίγες ώρες πριν πεθάνει και η ίδια από υπερβολική δόση ηρωίνης, όπως απέδειξε η νεκροψία.

Ειδικότερα, το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο τρένο και άρχισαν να τσακώνονται μπροστά στους έκπληκτους συνεπιβάτες τους, γιατί η Peaches άκουγε από το κινητό της τηλέφωνο τραγούδια του Elliott Smith, ενός αμερικανικού τραγουδιστή, εξαρτημένου από την ηρωίνη.

Οι επιβάτες ισχυρίζονται πως το ζευγάρι, μετά το διαπληκτισμό του, βυθίστηκε στη σιωπή για περίπου 10 λεπτά καθώς το τρένο συνέχισε τη διαδρομή του προς το Λονδίνο, όπου η Peaches θα συμμετείχε σε μια επίδειξη μόδας.

«Ο Tom απλά κοίταζε έξω από το παράθυρο, χωρίς να λέει τίποτα», αποκάλυψε ένας επιβάτης και συμπλήρωσε: «Η Peaches την περισσότερη ώρα μασουλούσε πατατάκια και σοκολάτες. Άκουγε μουσική από τα ακουστικά της και έτρωγε με πολύ γρήγορο ρυθμό».

Τελικά η σιωπή μεταξύ του ζευγαριού έσπασε όταν η Peaches στράφηκε στον Tom και του είπε: «Κοίτα, ξέρω ότι ίσως δεν θέλεις, αλλά γιατί δεν κάνεις παρέα μαζί μου;». Ακόμα αναστατωμένος με το πάθος της συζύγου του με τον ναρκωμανή Elliott, o Tom απάντησε με ένα λακωνικό: «Όχι, ευχαριστώ». Λίγο αργότερα το τρένο ο Tom αποβιβάστηκε φήνοντας τη γυναίκα του πίσω.
Κλείσιμο

Ο Tom έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά το θάνατο της συζύγου του, πριν λίγες μέρες σε μία βόλτα με ένα φίλο του στο κέντρο του Λονδίνου. Η αστυνομία απέρριψε οποιουσδήποτε ισχυρισμούς ότι μπορεί να εμπλέκεται στο θάνατο της Peaches.

Ο τραγουδιστής και σύζυγος της Peaches Geldof είχε ανακαλύψει το άψυχο σώμα της συζύγου τουδίπλα στο κρεβάτι στο σπίτι τους τη Δευτέρα 7 Απριλίου. Είχε περάσει το Σαββατοκύριακο με τους δύο γιους του στο σπίτι των γονιών του στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Είχε ακόμη νεύρα και δεν ήθελα να δει τη γυναίκα του και πάλι μετά την αποβίβαση από το τρένο.

Ο πατέρας του είχε δόσει τον εγγονό του στην Peaches στο σπίτι τους την Κυριακή το βράδυ, λίγο πριν πεθάνει. Οι λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους στο τρένο αποκαλύπτουν ότι η εμμονή της Peaches με τον Elliott Smith προκαλούσε προβλήματα στο γάμο της.

O τραγουδιστής - τραγουδοποιός Elliott Smith έγραφε τακτικά τραγούδια σχετικά με την κατάθλιψη και την τοξικομανία σε τραγούδια όπως το Needle In The Hay που περιγράφει τι είναι η ζωή για ένα πρεζόνι. Ο Elliott βρέθηκε νεκρός τον Οκτώβριο του 2003, σε ηλικία 34 ετών από δύο μαχαιριές στο στήθος. Η αυτοψία ήταν ασαφής ως προς το αν οι πληγές του ήταν αυτοτραυματισμοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης