Peaches Geldof: «Έχω καρδιά 90χρονου γκάνγκστερ»

Peaches Geldof: «Έχω καρδιά 90χρονου γκάνγκστερ»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η 25χρονη είχε αποκαλύψει ότι τρεφόταν αποκλειστικά με χάμπουργκερ και τροφές - σκουπίδια

Peaches Geldof: «Έχω καρδιά 90χρονου γκάνγκστερ»

Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι η 25χρονη κόρη του Μπομπ Γκέλντοφ, Πίτσις, ξεψύχησε δίπλα στον μόλις 11 μηνών γιο της, νέα στοιχεία προκύπτουν για τον τρόπο ζωής της που πιθανώς να οδήγησε στον πρόωρο θάνατό της.

«Είχα καρδιά 90χρονου γκάνγκστερ», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Πίτσις Γκέλντοφ, έπειτα από επίσκεψη σε γιατρό, ο οποίος την προειδοποίησε για τις επιπτώσεις των κακών διατροφικών συνήθειών της.

Κλείσιμο


«Είχα (υψηλή) χοληστερόλη και οι γιατροί μου είπαν να σταματήσω να τρώω σκ… Το έκανα, λοιπόν», είχε δηλώσει στην εφημερίδα The Sun σε συνέντευξή της το 2011.

Όσο για την απώλεια βάρους που είχε σημειώσει, είχε υποστηρίξει ότι όταν κάποιος σταματάει να τρώει πίτσα και πατατάκια τότε αλλάζει η εμφάνισή του.



Πάντως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έμοιαζε να μην έχει συναίσθηση της εικόνας της, καθώς είχε ρωτήσει αν πράγματι έδειχνε αδύνατη.

«Ας είμαστε ειλικρινείς. Πως το κατάφερα; Σταμάτησα να τρώω σε φαστφουντάδικα και σκ…ά κάθε ημέρα. Είχα συνηθίσει να τρώω σκ…ά καθημερινά. Ξυπνούσα το πρωί με τον φίλο μου και έτρωγα αηδίες», είχε προσθέσει.

Πάντως, παρά τη σημαντική απώλεια βάρους και παρότι πολλοί τη χαρακτήριζαν «ανορεξική», εκείνη επέμενε πως δεν είναι αλήθεια και πως πρόκειται για «γελοιότητες».



Όλα αυτά την ώρα που ακόμα μυστήριο καλύπτει τα αίτια θανάτου της, καθώς ούτε η νεκροψία έδωσε σαφή αποτελέσματα και ενώ τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά κάνουν λόγο για εξαντλητική δίαιτα βασισμένη αποκλειστικά σε χυμούς λαχανικών που ακολουθούσε επί ένα μήνα και ενδέχεται να οδήγησε σε σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό της και πιθανώς σε καρδιακή ανακοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης