Η τελευταία εξομολογήση της Peaches Geldof για τον πατέρα της

Η τελευταία εξομολογήση της Peaches Geldof για τον πατέρα της

Είχε πει σε φιλικό της πρόσωπο ότι κάποια στιγμή ο Bob Geldof θα μετανιώσει που δεν επισκέπτεται την ίδια και τα παιδιά της

Η τελευταία εξομολογήση της Peaches Geldof για τον πατέρα της
Τη στιγμή που μυστήριο καλύπτει ακόμα το θάνατο της 25χρονης Πίτσις Γκέλντοφ, κόρη του ροκ σταρ, Μπομπ Γκέλντοφ, μία νέα συγκλονιστική πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Τύπου, η αδικοχαμένη Πίτσις, μητέρα δύο παιδιών, δεν επικοινωνούσε με τον πατέρα της εβδομάδες πριν χάσει τη ζωή της.

Κοντινό πρόσωπο της οικογένειας, μάλιστα, υποστήριξε ότι ο πατέρας της προσπαθούσε να αντιμετωπίσει τη ψυχρή σχέση του με την κόρη του.

«Είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον Μπομπ. Είχαν διακυμάνσεις στη σχέση τους, αλλά αγαπούσε την Πίτσις περισσότερο από οτιδήποτε», δήλωσε φιλικό πρόσωπο της 25χρονης στη βρετανική The Sun.

Κλείσιμο


Πάντως, η Πίτσις σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι ο 62χρονος τραγουδιστής δεν είχε επισκεφθεί ούτε τα παιδιά της, 23 και 11 μηνών.



«Για να είμαι ειλικρινής, εκείνος χάνει. Θα το μετανιώσει κάποια ημέρα», είχε δηλώσει η νεαρή τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο.



Την ίδια στιγμή ανατριχιαστική είναι η πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ξεψύχησε δίπλα στο μόλις λίγων μηνών γιο της, την ώρα που τον φρόντιζε.



Παρότι, το παιδί βρέθηκε να παίζει με τη νεκρή μητέρα του, σύμφωνα με τους οικείους της Γκέλντοφ δε θα στιγματιστεί από την εικόνα αυτή λόγω της ηλικίας του.



«Το μωρό βρισκόταν στο πλάι της καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και όταν εκείνη κοιμόταν. Τουλάχιστον, είναι καθησυχαστικό ότι την τελευταία στιγμή της ζωής της δεν ήταν μόνη της», συνέχισε το φιλικό πρόσωπο.

Στο μεταξύ, η μεγαλύτερη αδελφή της Πίτσις, Φίφι, ανήρτησε φωτογραφία στο Instagram που απεικονίζει τις δύο τους σε παιδική ηλικία με λεζάντα, στην οποία αναφέρει: «Όμορφη μικρή μου αδελφή. Έφυγε για πάντα αλλά δε θα την ξεχάσω ποτέ. Σ'αγαπώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης