Σοβαρό επεισόδιο με δύο οδηγούς σημειώθηκε στις 13.40 της Παρασκευής στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Λεωφόρο Κηφισού.
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο σημειώθηκε όταν ένας οδηγός ΙΧ παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και τον εξύβρισε οδηγός μοτοσικλέτας. Τότε ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, τραυμάτισε τον οδηγό της μοτοσικλέτας στο μάτι με κατσαβίδι και εξαφανίστηκε!
Το θύμα μεταφέρθηκε λίγη ώρα αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας ενώ η ΕΛ.ΑΣ που ενημερώθηκε για το περιστατικό αναζητεί τον δράστη.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.