Ετήσια μείωση 33% κατέγραψαν οι τουρκικές εξαγωγές προς τη ρωσική αγορά τον Φεβρουάριο του 2024
Η απειλή της Ουάσινγκτον για την επιβολή κυρώσεων σε τουρκικές εταιρίες που συνεργάζονται με ρωσικές εταιρίες επηρέασε αρνητικά το διμερές εμπόριο της Τουρκίας με την Ρωσία
Οι εξαγωγές της Τουρκίας προς τη Ρωσία κατέγραψαν ετήσια μείωση 33% τον Φεβρουάριο στα 670 εκατομμύρια δολάρια (617,47 εκατομμύρια ευρώ), όπως δείχνουν τα στοιχεία του τουρκικού υπουργείου Εμπορίου.
Τον Φεβρουάριο του 2023, η οικονομία αξία των τουρκικών εξαγωγών προς την Ρωσία είχε καταγραφεί στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια (1,01 δισεκατομμύρια ευρώ).
Οι εισαγωγές από την Ρωσία στην τουρκική αγορά κατέγραψαν ετήσια μείωση 36,65% στα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια (1,20 δισεκατομμύρια ευρώ) από το επίπεδο των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων (1,84 δισεκατομμυρίων ευρώ) τον Φεβρουάριο του 2023.
Η απειλή της Ουάσινγκτον για την επιβολή κυρώσεων σε τουρκικές εταιρίες που συνεργάζονται με ρωσικές εταιρίες επηρέασε αρνητικά το διμερές εμπόριο της Τουρκίας με την Ρωσία, διαταράσσοντας ή επιβραδύνοντας μερικώς, την ροή χρημάτων για πληρωμές που προορίζονταν τόσο για το εισαγόμενο ρωσικό πετρέλαιο, όσο και για τις τουρκικές εξαγωγές, όπως δημοσίευσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters αυτή την εβδομάδα.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.