Σε απόλυτο εφιάλτη εξελίχθηκαν οι διακοπές για νεαρή τουρίστρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της dialymailμια Βρετανίδαφέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε δράστες αυτό το Σαββατοκύριακο στη δημοφιλή περιοχή του θέρετρου Αγία Νάπα στην Κύπρο.
Το 20χρονο θύμα δήλωσε την Κυριακή στις κυπριακές αρχές ότι δέχθηκε επίθεση από πέντε άνδρες στο ξενοδοχείο της στην Αμμόχωστο όπου έμενε.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη πέντε Ισραηλών - εκ των οποίων οι τρεις είναι ηλικίας 19 ετών και οι δύο ηλικίας 20 ετών - μετά την περιγραφή του φερόμενου ως θύματος.
Και οι πέντε ύποπτοι αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα στο δικαστήριο Αμμοχώστου.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς