Ιταλία: Νεαρός Ολλανδός δολοφόνησε τον πατέρα και ένα φίλο του - Βρέθηκε γυμνός σε ένα παγκάκι μετά από τρεις μέρες

Ιταλία: Νεαρός Ολλανδός δολοφόνησε τον πατέρα και ένα φίλο του - Βρέθηκε γυμνός σε ένα παγκάκι μετά από τρεις μέρες

Ο 21χρονος Ολλανδός είχε ψυχολογικά προβλήματα μετά τον χωρισμό από την κοπέλα του - Ξέφυγε μέσα στα δάση, με την αστυνομία να διοργανώνει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του - Τον βρήκαν κυνηγοί της περιοχής

chang1
Εντοπίστηκε, έπειτα από ανθρωποκυνηγητό τριών ημερών, ο 21χρονος Ολλανδός ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης είχε σκοτώσει, σε ένα σπίτι στην περιοχή Μοντάλντο ντι Μοντόβι του Κούνεο στη βόρεια Ιταλία τον πατέρα του κι έναν οικογενειακό φίλο. Έκτοτε, τα ίχνη του Σάσα Τσανγκ αγνοούνταν, ωστόσο εντοπίστηκς σήμερα, ξαπλωμένος χωρίς ρούχα σε ένα παγκάκι έξω από μια εκκλησία στο Τόρε Μοντόβι του Κούνεο.

Αμέσως μετά τη διπλή δολοφονία, ένας άντρας κυνήγησε και προσπάθησε να πιάσει τον 21χρονο, τον έριξε για λίγο στο έδαφος, ωστόσο εκείνος κατάφερε να σηκωθεί και να ξεφύγει μέσα στο δάσος της Βαλ Κορσάλια.

Proseguono le ricerche di Sacha Chang, autore del duplice omicidio a Montaldo di Mondovì


Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της περιφέρειας του Κούνεο οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμού του, χρησιμοποιώντας ελικόπτερα και σκύλους, ενώ ζητήθηκε και η βοήθεια κυνηγών της περιοχής, ου γνώρισαν μονοπάτια σε βουνά και δάση της περιοχής. Μάλιστα, οι κυνηγοί ήταν αυτοί που τον εντόπισαν το πρωί της Παρασκευής και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές για τη σύλληψή του.

italia_dolofonia


«Ο εφιάλτης επιτέλους τελείωσε, έστω κι αν αυτή η ιστορία αφήνει δύο νεκρούς... είναι μια πολύ βαριά τραγωδία» είπε ο δήμαρχος του Μοντάλντο ντι Μοντόβι. Σύμφωνα με τις αναφορές, στη συγκεκριμένη περιοχή μια μεγάλη παρέα Ολλανδών είχε αγοράσει ένα σπίτι για να περνάει την περίοδο των διακοπών. Τόσο ο 21χρονος όσο και ο πατέρας του, είχαν προσκληθεί να περάσουν μερικές ημέρες εκεί από τον οικογενειακό τους φίλο, ενώ ο δράστης ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, καθώς τον είχε εγκαταλείψει η κοπέλα του.

Οι έρευνες είχαν ήδη περιοριστεί την Πέμπτη στο Τόρε Μοντόβι, αφού τα ίχνη του 21χρονου είχαν εντοπιστεί, ωστόσο όταν εκείνος το αντιλήφθηκε, ξαναγλίστρησε στους θάμνους, κερδίζοντας έτσι μερικές ώρες, μέχρι να πέσει οριστικά στα «δίχτυα» των αστυνομικών.



Ειδήσεις σήμερα:

ΕΛΑΣ - Πυροσβεστική: Γιατί έμεινε 7 ώρες κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου - Το επικίνδυνο φορτίο και η κοινή ανακοίνωση

Κορωνοϊός: Πόσο επικίνδυνη είναι η παραλλαγή «Eris» - Αναμένεται έξαρση τις επόμενες εβδομάδες

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Πρόσθετη ασφαλιστική εισφορά αντί φορολογικής «σφήνας» εξετάζει το υπουργείο εργασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης