Οι πιλότοι προκήρυξαν απεργία για το Σαββατοκύριακο 29 - 30 Ιουλίου
Νέα απεργία, που θα γίνει το σαββατοκύριακο 29η - 30ή Ιουλίου, προκήρυξαν οι πιλότοι της Ryanair στο Βέλγιο.
Οι πιλότοι της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας απαιτούν να αποκατασταθεί ο μισθός τους μετά τις περικοπές που υπέστησαν την περίοδο της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Καταγγέλλουν επίσης προβλήματα με τον χρόνο ανάπαυσης.
Έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις μεταξύ εκπροσώπων των πιλότων και της εταιρείας, χωρίς αποτέλεσμα.
Κάνοντας λόγο για «πλήρη ασέβεια της εταιρείας έναντι των πιλότων», το συνδικάτο CNE/ACV Puls καλεί σε απεργία το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου.
Θα επηρεαστούν κυρίως οι λειτουργίες στο αεροδρόμιο του Charleroi, καθώς, παρόλο που η Ryanair εκτελεί επίσης πτήσεις στο Zaventem, τα αεροσκάφη που χρησιμοποιεί εκεί δεν έχουν βάση το Βέλγιο.
Στην προηγούμενη απεργία (15η και 16η Ιουλίου), σύμφωνα με τη διοίκηση του αεροδρομίου Charleroi (BSCA) σχεδόν τέσσερις στους δέκα επιβάτες (το 38%) επηρεάστηκαν τις ακυρώσεις πτήσεων.
Πάνω από το 80% των πιλότων της Ryanair συμμετείχε στην απεργία εκείνη, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν 120 πτήσεις το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.