Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα στο Ισραήλαπό πλήγματα ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από τηΛωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία, ο συνολικός απολογισμός της οποίας κάνει λόγο για 12 νεκρούς στο Ισραήλ από την αρχή των εχθροπραξιών.
«Ένα μέρος όπου ζουν ξένοι εργάτες επλήγη από ρουκέτα», ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Υπάρχουν δύο νεκροί, ένας τραυματίας σε σοβαρή κατάσταση, ένας που φέρει μέτρια τραύματα και τρεις των οποίων τα τραύματα είναι ελαφρά».
Το κτίριο που επλήγη βρίσκεται στην περιοχή Εσκόλ, κοντά στη Γάζα.
Έπειτα από μια παύση μερικών ωρών, παλαιστίνιοι μαχητές στη Λωρίδα της Γάζας άρχισαν και πάλι σήμερα το μεσημέρινα εκτοξεύουν ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.
Το Ισραήλ συνέχισε επίσης τις επιθέσεις του πλήττοντας στόχους της Χαμάς.
Εξάλλου οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί πως κατέρριψαν ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που πλησίασε τα σύνορα του Ισραήλ με την Ιορδανία, χωρίς πάντως να διευκρινίσουν από πού προερχόταν το αεροσκάφος.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.