Κορωνοϊός - Γερμανία: Παράταση 10 ημερών στους συνοριακούς ελέγχους με Τιρόλο και Τσεχία
Από τις 14 Φεβρουαρίου μόνο Γερμανοί και αλλοδαποί με μόνιμη κατοικία στην Γερμανία μπορούν να περάσουν τα σύνορα
Για ακόμη δέκα μέρες παρατείνονται οι έλεγχοι στα σύνορα της Γερμανίας με την Τσεχία και το Τιρόλο, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων παραλλαγών τουνέου κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού σταθμού ntv, ο υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ εκτιμά ότι μόνο με την παρέλευση τουλάχιστον δέκα ημερών θα μπορεί να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάσταση και το ενδεχόμενο άρσης των συνοριακών ελέγχων.
Από τις 14 Φεβρουαρίου μόνο Γερμανοί και αλλοδαποί με μόνιμη κατοικία στην Γερμανία μπορούν να περάσουν τα σύνορα, ενώ εξαιρέσεις ισχύουν για την μεταφορά εμπορευμάτων και την μετακίνηση εργαζόμενων στον τομέα της υγείας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών