Έκρηξη στη Βηρυτό: Έτοιμος να παραιτηθεί και ο υπουργός Οικονομικών
Έχει ετοιμάσει την επιστολή παραίτησής του
Ο υπουργός Οικονομικών του ΛιβάνουΓάζι Ουάζνι, βασικός διαπραγματευτής ενός σχεδίου 'διάσωσης' με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για την έξοδο από την οικονομική κρίση, έχει ετοιμάσει την επιστολή παραίτησής του και την έφερε μαζί του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στον υπουργό και τοπικά ΜΜΕ.
Νωρίτερα τα τοπικά δίκτυα MTV και Al Jadeed είχαν μεταδώσει πως ο Ουάζνι παραιτήθηκε. Το Al Jadeed μετέδωσε στη συνέχεια πως ο Ουάζνι έφθασε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου κρατώντας την επιστολή παραίτησής του.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη