Τζεφ Μπέζος: Τα 202 δισ. δολάρια θα έφτανε η περιουσία του αν δεν είχε πάρει διαζύγιο

Τζεφ Μπέζος: Τα 202 δισ. δολάρια θα έφτανε η περιουσία του αν δεν είχε πάρει διαζύγιο

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο θα γινόταν ο πρώτος στην ιστορία ο οποίος θα ξεπερνούσε τα 200 δισ. δολάρια όμως... «τον έφαγε ο έρωτας»

jeff_bezos_0
Στο ασύλληπτο ύψος των 202 δισ. δολαρίων θα είχε φτάσει η περιουσία του Τζεφ Μπέζος εάν δεν είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, ΜαΚένζι. Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο θα είχε διευρύνει τη διαφορά του από τον αμέσως επόμενο μεγα-κροίσο, καθώς θα γινόταν ο πρώτος στην ιστορία ο οποίος θα ξεπερνούσε τα 200 δισ. δολάρια. Όμως, αντί γι' αυτό, «τον έφαγε ο έρωτας και ξελογιάστηκε» -όπως θα έλεγε κανείς σε απλή κουτσομπολίστικη και αγοραία φρασεολογία.

Elon Musk Says ‘Time to Break Up Amazon,’ Escalating Feud with Bezos


Η πανδημία εκτόξευσε τα κέρδη της Amazon και αύξησε ακόμη περισσότερο την ήδη τεράστια περιουσία του Τζεφ Μπέζος, ο οποίος κατέχει το 12% των μετοχών της κολοσσιαίας εταιρείας. Μόνο κατά τους τρεις προηγούμενους μήνες, ο Μπέζος κέρδισε 40 δισ. δολάρια. Έτσι, κατά το Forbes, τα προσωπικα υπάρχοντα του Τζεφ φτάνουν πλέον τα 152 δισ. και της ΜαΚένζι τα 49,6 δισ. δολάρια, συνολικά, δηλαδή, τα 201,6 δισ. -ή μερικά ψωρο-εκατομμύρια μακριά από τα 202.

Περίπου πριν από έναν χρόνο, τον Ιούλιο του 2019, επισημοποιήθηκε το διαζύγιο του ζεύγους Μπέζος. Η ΜαΚένζι, η επί 26 χρόνια αφοσιωμένη συμβία του Τζεφ και συνοδοιπόρος κατά τη δημιουργία της αυτοκρατορίας του στο ηλεκτρονικό εμπόριο, απεχώρησε από τη συζυγική κλίνη.

Ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη την οποίαν υπέστη ως απατημένη και ταπεινωμένη, η ΜαΚένζι έλαβε 20 εκατ. μετοχές της Amazon. Το μερίδιο αυτό είχε αποτιμηθεί στα 38 δισ. δολάρια και την κατέστησε αυτομάτως την 3η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο. Η ίδια δήλωσε αμέσως ότι θα συνεχίσει να ασχολείται συστηματικά με το κοινωφελές της έργο, χαρίζοντας τουλάχιστον το ήμισυ της περιουσίας της σε φιλανθρωπίες.

Όσο για τον Τζεφ, ύστερα από τις αποκαλύψεις για τα ερωτικά παραστρατήματά του, συμπεριλαμβανομένων κάποιων φωτογραφιών του αναπαραγωγικού του σωλήνα τις οποίες εκείνος έστελνε, εν είδει ηλεκτρονικών καρτ-ποστάλ στην ερωμένη του, την σούπερ-σέξι Λορίν Σάντσεζ, όπως φαίνεται από τον εξωφρενικό του πλούτο, συνεχίζει το δρόμο του απτόητος.




Ειδήσεις σήμερα:

365 Dni: Χαμός και επικρίσεις για το ερωτικό φιλμ του Netlix με τις σκηνές άγριου σεξ


Απίστευτο βίντεο: Χορός από απόσταση και σε... καρέκλες σε κλαμπ της Ολλανδίας!

Εξαφάνιση Μαντλίν: Ψάχνουν υπάλληλο που ενημέρωσε τον Γερμανό παιδόφιλο ότι το δωμάτιό της ήταν ανοιχτό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης