Αέρας δροσιάς και οικονομίας φύσηξε στην Praktiker

Αέρας δροσιάς και οικονομίας φύσηξε στην Praktiker

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και ψηλότερα η Praktiker γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού και ο πιο δροσερός προορισμός που θα μπορούσαμε να φανταστούμε  συγκεντρώνοντας τις καλύτερες και ταυτόχρονα πιο οικονομικές επιλογές της αγοράς σε κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψυγεία και καταψύκτες.

pract1


Sponsored content

Στη χώρα μας το καλοκαίρι είναι πολλά περισσότερα από μια όμορφη εποχή. Είναι μια στάση ζωής, η έννοια της ανεμελιάς και της διασκέδασης, της καθαρής διάθεσης και της χαράς! Ανυπομονούμε να ζήσουμε κάθε στιγμή του, αλλά ταυτόχρονα σκεφτόμαστε με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσουμε τις ζεστές μέρες και τις νύχτες του, όταν θα αναζητούμε ένα ανακουφιστικό αεράκι, κρύα νερά και μπίρες, χυμούς και παγωτά.

Θέλουμε ανάσες δροσιάς και θα τις βρούμε όπως ακριβώς τις επιθυμούμε στην Praktiker, έναν προορισμό που παρέχει τα πάντα και σίγουρα αξίζει να επενδύσουμε τα χρήματα μας, είτε λάβουμε voucher από το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» είτε όχι.

Υπάρχουν αμέτρητες λύσεις ώστε να βρούμε την κατάλληλη συσκευή που θα δώσει την ιδανική θερμοκρασία στον χώρο μας, καθώς μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μια τεράστια γκάμα με τα πιο επώνυμα brands σε κλιματιστικά, ανεμιστήρες, ψυγεία και καταψύκτες.

60_Praktiker_Tavros


Οι πιο cool προτάσεις
Κλείσιμο
Το επιτοίχιο κλιματιστικό θα μάς καλύψει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και ένα φορητό κλιματιστικό είναι εξαιρετική λύση καθώς μετακινείται πολύ εύκολα σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιθυμούμε, δεν έχει έξοδα εγκατάστασης και ταυτόχρονα μπορεί να διαθέτει αρκετές λειτουργίες αντίστοιχες με αυτές των επιτοίχιων κλιματιστικών. Οι ανεμιστήρες (οροφής, δαπέδου, επιτραπέζιοι, πύργοι) έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό και όχι μόνο δροσίζουν αλλά δίνουν και στυλ στον χώρο, ενώ οι ιονιστές φροντίζουν για την καθαρότητα του αέρα που αναπνέουμε.

Το ψυγείο, ο καταψύκτης, και ο ψυγειοκαταψύκτης, ειδικά το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να λειτουργούν σωστά, ώστε να διατηρούν τα τρόφιμα και τα ποτά στην κατάλληλη θερμοκρασία. Τι, όμως, είναι αυτό που μας συμφέρει είτε πρόκειται για κλιματισμό είτε για λευκές συσκευές, όπως ψυγεία και καταψύκτες; Στην Praktiker θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία σε ό,τι αναζητούμε, αλλά και τη βοήθεια για να επιλέξουμε την καλύτερη λύση για εμάς.

17_Praktiker_Tavros


Ό,τι χρειαζόμαστε βρίσκεται στα χέρια μας
Αρκεί να ξεφυλλίσουμε τον κατάλογο Cooling 2022 της για να νιώσουμε πως από κάπου φυσά ένα δροσερό αεράκι. Μέσα από την τεράστια γκάμα των προϊόντων θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε. Μοντέλα με προηγμένες τεχνολογίες και έξυπνες λειτουργίες που θα μας λύσουν τα χέρια, τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση. Αλλά και πολλές πληροφορίες.

Αλήθεια, ξέρουμε τι είναι τα BTU και τι σημαίνει inverter; Τι είναι η ενεργειακή κλάση και η eco λειτουργία; Ποιο κλιματιστικό χρειαζόμαστε για το σπίτι και τι για έναν μεγάλο, επαγγελματικό χώρο; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα φορητό κλιματιστικό ή ένα ψυγείο;

10_Praktiker_Tavros


Οι ειδικοί στο πλευρό μας
Η Praktiker αναλαμβάνει να μάς ενημερώσει και να μάς εκπαιδεύσει για το πώς θα επιλέξουμε την κατάλληλη συσκευή, πώς θα μεγιστοποιήσουμε τη δροσιά του χώρου μας, αλλά και όλα τα tips για τη συντήρηση των συσκευών μας.

Μέσω του «Εξοικονομώ και Κερδίζω πράσινα», μαθαίνουμε πως αντικαθιστώντας την παλιά μας συσκευή ψύξης, πλύσης και κλιματισμού, με συσκευές νέας τεχνολογίας, συμβάλλουμε στη μείωση εκπομπών ρύπων, εξοικονομώντας χρήματα. Διαλέγουμε το νέο μας ψυγείο, κλιματιστικό ή πλυντήριο και βλέπουμε πόσα χρήματα θα εξοικονομήσουμε εδώ!

Ακόμη, με το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω και Κερδίζω πράσινα» επιδοτείται ποσοστό του πραγματικού κόστους αγοράς κάθε νέας συσκευής κερδίζοντας δωροεπιταγές ανακύκλωσης, για την επόμενη αγορά μας. Ταυτόχρονα, η εξειδικευμένη ομάδα Clima Experts της Praktiker θα βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε στάδιο, από την επιλογή μέχρι την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Θα μάς εξηγήσουν ότι ο συνδυασμός κλιματιστικού – ανεμιστήρα μπορεί να κάνει θαύματα, πως το σημείο τοποθέτησης ενός κλιματιστικού έχει στρατηγική σημασία και με ποιον τρόπο θα εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες μιας συσκευής με τον καλύτερο τρόπο.

66_Praktiker_Tavros


Η δροσιά δεν τελειώνει
Υπάρχουν πολλά ακόμη που μπορούμε να κάνουμε για να δροσίσουμε τον χώρο μας. Για παράδειγμα, ξέρατε ότι:

-Τα φύλλα των φυτών σανσιβέρια και της ντιβενμπάχια διατηρούν δροσερή την ατμόσφαιρα.
-Τα χαλιά από φυσική γιούτα δίνουν χαρακτήρα και καλοκαιρινό αέρα στο σπίτι.
-Οι κουρτίνες συσκότισης εμποδίζουν τις ακτίνες του ήλιου να φτάσουν στο εσωτερικό του χώρου .
-Τα συνθετικά κουφώματα διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού.
-Τα μαξιλάρια ύπνου με το ειδικό τζελ δεν κρατούν την θερμότητα του σώματος όπως τα συμβατικά.

85_Praktiker_Tavros


Ένας μοναδικός προορισμός
Στην Praktiker δεν βρίσκουμε απλά τις καλύτερες συσκευές, αλλά και τους πιο συμφέροντες τρόπους για να τις αποκτήσουμε. Μέσα από μοναδικά πακέτα δόσεων, προγράμματα επιδότησης και προσφορές, οι καλύτερες λευκές συσκευές γίνονται δικές μας.

Στα καταστήματα Praktiker μπορούμε να ανακυκλώσουμε την παλιά λευκή συσκευή μας και να κερδίσουμε δωροεπιταγές ανακύκλωσης αξίας 30 έως και 100€. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το παλιό μας κλιματιστικό, ψυγείο και καταψύκτη με ένα νέας τεχνολογίας και ενεργειακά αποδοτικότερο που θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας στο σπίτι μας. Κι αν θέλουμε να μάθουμε το τελικό ποσό πληρωμής της νέας μας συσκευής πριν κάνουμε την αγορά, χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες απεγκατάστασης, καθώς και για το μοναδικό στην αγορά πακέτο 60 δόσεων, αρκεί μια απλή περιήγηση στο site της Praktiker.

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν, πρόκειται για την πρώτη εταιρεία που δημιούργησε το πρόγραμμα Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ, ένα καταναλωτικό δάνειο για τη χρηματοδότηση των αγορών μας από το e-shop και τα φυσικά καταστήματα Praktiker. Προσφέρεται για ιδιώτες και επαγγελματίες για αγορές από 200 έως 15.000€ και από 10.000 έως 80.000€ αντίστοιχα και μάλιστα χωρίς πιστωτική κάρτα! Μέσα από πέντε απλά βήματα, ερχόμαστε πιο κοντά στο σπίτι των ονείρων μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να γεμίσουμε το καλάθι μας με προϊόντα αξίας άνω των 200€.

Βέβαια, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές πληρωμής, καθώς και η δυνατότητα να αποκτήσουμε αυτά που επιθυμούμε επιλέγοντας μέσα από κορυφαία brands που θα βρούμε ετοιμοπαράδοτα. Θα βρούμε, όμως, και τα μεγαλύτερα parking ανακύκλωσης αφού σε όλα τα καταστήματα Praktiker διατίθενται ειδικοί κάδοι για ανακύκλωση μεγάλων αλλά και μικρών οικιακών συσκευών, καθώς και εργαλείων, φωτιστικών, λαμπτήρων και μπαταριών. Μέσα από πολύ απλές επιλογές και πράξεις, ξεκινώντας από το σπίτι μας, μπορούμε να αλλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας στην πόλη και κατ’ επέκταση γενικότερα στο περιβάλλον μας και η Praktiker στηρίζει κάθε μας βήμα!

Τι άλλο μπορεί να ζητήσουμε;


Φυλλαδιο_COOLING_CATALOGUE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης