Κορωνοϊός - Χ3 bar: Θεαματικά αποτελέσματα με γυμναστική στο σπίτι

Κορωνοϊός - Χ3 bar: Θεαματικά αποτελέσματα με γυμναστική στο σπίτι

Κορωνοϊός και υγεία πάνε μαζί - Το X3 bar έχει γίνει ανάρπαστο από αμέτρητους χρήστες

X3Bar
Υπάρχει μια μέθοδος γυμναστικής που υπόσχεται και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα με μόλις δέκα λεπτά άσκησης την ημέρα. Υπάρχει ένας ξεχωριστός πανέξυπνος τρόπος να διατηρήσουμε τη φυσική μας κατάσταση ακόμα και αυτή την εποχή της καραντίνας και της πανδημίας του κορωνοϊού. Και το όνομα αυτού, X3 bar.


Μια πανέξυπνη μέθοδος που έρχεται απευθείας από την Αμερική, όπου παραδοσιακά εκφύονται και ευδοκιμούν όλες οι νέες ανακαλύψεις γύρω από το fitness  που τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηρη των μέγιστων δυνατών προσαρμογών στο μικρότερο δυνατό διάστημα εφαρμογής.

Σε αυτή τη φιλοσοφία κινείται ήδη το X3 bar και έχει γίνει ανάρπαστο από αμέτρητους χρήστες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ομάδες του ΝΒΑ, επαγγελματίες αθλητές αλλά και απλοί καθημερινοί πολυάσχολοι άνθρωποι έχουν εντάξει τη συγκεκριμένη μέθοδο γυμναστικής στην καθημερινότητά τους με θεαματικά αποτελέσματα στην αύξηση μυικής μάζας και δύναμης.

Το X3 bar αποτελείται από μια ολυμπιακή μπάρα καλαίσθητης σχεδίασης και λειτουργικής εφαρμογής και τέσσερα λάστιχα διαβαθμισένης τάσης εφαρμογής. Με αυτά τα υλικά επιτυγχάνεται εκγύμναση μεταβλητής αντίστασης υψηλής τάσης και ενδυνάμωση με τα αποτελέσματα να είναι τρεις φορές πιο γρήγορα σε σχέση με κάθε άλλη παραδοσιακή μορφή άσκησης με βάρη στο γυμναστήριο.
Κλείσιμο
bara_x3_b


Χρήστες από όλο τον κόσμο δηλώνουν ενθουσιασμένoι από την αποτελεσματικότητα της νέας αυτής μεθόδου και από την σύντομη διαδικασία εφαρμογής της που επιτρέπει και στον πιο αναβλητικό άνθρωπο να την εντάξει στο καθημερινό του πρόγραμμα.

X3 - Μονοποδικό κάθισμα



Τα ευχάριστα νέα είναι ότι πλέον το X3 bar είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας και το βρίσκετε ΕΔΩ.

Ειδήσεις σήμερα: 

Γκέιτς vs Μασκ στον καιρό του κορωνοϊού: O προφήτης και ο ξερόλας

Κορωνοϊός - Google Doodle: Μείνετε σπίτι, σώστε ζωές, διώξτε τον κορωνοϊό

Κορωνοϊός: Η Google «ρίχνει» $6,5 εκατ. στη «μάχη» κατά των fake news και της παραπληροφόρησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης