Αισιόδοξος για τη φετινή τουριστική περίοδο εμφανίστηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στο Reuters.
Ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι η τουριστική περίοδος στην Ελλάδα θα αρχίσει τον Μάρτιο, νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια, προσθέτοντας ότι υπάρχουν θετικές ενδείξεις για το φετινό καλοκαίρι.
«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μεγάλη δυναμική για τον ελληνικό τουρισμό το 2022. Οι μεγάλοι τουριστικοί πράκτορες και οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες θέλουν να παρατείνουν την τουριστική περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Υπουργός Τουρισμού.
Το 2021 η Ελλάδα ξεπέρασε κατά πολύ τον στόχο της για τα τουριστικά έσοδα, γεγονός το οποίο ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε ως «μια θετική ένδειξη που μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι», υπογραμμίζοντας ότι «η καλοκαιρινή περίοδος ξεκινά για εμάς φέτος την 1η Μαρτίου» και πως υπάρχει ήδη αυξημένη ζήτηση των επισκεπτών για την Ελλάδα.
«Μετά από την τεράστια παγκόσμια κρίση της δημόσιας υγείας, οι άνθρωποι τείνουν να θέλουν να ταξιδέψουν, να απολαύσουν τις διακοπές τους, να ξοδέψουν χρήματα. Και νομίζω ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην pole position», τόνισε ο κ. Κικίλιας.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.