Οι καλύτερες επιλογές διαμονής στην Κω

Οι καλύτερες επιλογές διαμονής στην Κω

Στο όμορφο νησί της Κω θα βρείτε εξαιρετικά ξενοδοχειακά καταλύματα για κάθε ταξιδιωτική διάθεση. 

Kos
Σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο νησί του νοτίου Αιγαίου, στην όμορφη Κω, θα απολαύσετε έναν μοναδικό συνδυασμό διακοπών. Από τη μία η απόλυτη χαλαρότητα του νησιού και από την άλλη η διαρκής εξελισσόμενη τουριστική άνοδος της Κω, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να φέρετε κοντά την χαλάρωση και την ξεκούραση με μία ισορροπημένη δόση νυχτερινής ζωής και κοσμοπολιτισμού.

Στις υπέροχες αιγαιοπελαγίτικες παραλίες του νησιού οι μέρες θα κυλήσουν νωχελικά μέχρι την ώρα του ηλιοβασιλέματος, ενώ στην πόλη του νησιού θα έρθετε σε επαφή με την ιστορία του τόπου, το ίδιο ισχύει και για τα μικρά, όμορφα χωριά όπου η παράδοση παραμένει πάντα ακμαία και ζωντανή.

Από το Μαρμάρι μέχρι τα Καρδαίμανα και από το Ψαλίδι μέχρι τον Κέφαλο στην Κω θα βρείτε πάρα πολλά καταλύματα για όλα τα budget, τα γούστα και τις ανάγκες. Υπερπολυτελή adult only ξενοδοχεία, οικογενειακές all inclusive επιλογές, άνετες μεζονέτες και παραθαλάσσια ενοικιαζόμενα δωμάτια σας υποδέχονται και γίνονται η τέλεια αφετηρία για ονειρεμένες διακοπές σε ένα αληθινά πολυπρόσωπο νησί της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network