«Ψήνεται» η επιστροφή του Μαυροειδή στην ΑΕΚ

«Ψήνεται» η επιστροφή του Μαυροειδή στην ΑΕΚ

Έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος θα φορέσει για τέταρτη φορά στην καριέρα του τα κιτρινόμαυρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

mauroeidis_aek
Μια μεγάλη επιστροφή ετοιμάζεται στην ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μαυροειδής συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τον τιμ μάνατζερ, Γιώργο Χήνα, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Το κλίμα στις διαπραγματεύσεις ήταν καλό, με τις δύο πλευρές να λένε τι είναι αυτό που θέλουν η μία από την άλλη, ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους τη νέα σεζόν. Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για το οριστικό deal κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο διεθνής σέντερ θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, ποτέ καμία από τις εμπλεκόμενες μεριές δεν έκρυψε την διάθεσή της για εκ νέου συνεργασία, όταν αποχώρησε ο Μαυροειδής πέρυσι για τον Κολοσσό. Σημαντικό ρόλο παίζει επίσης και το γεγονός πως ο 34χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν υπό τις οδηγίες του νέου κόουτς της «Βασίλισσας» στην Κηφισιά (2014-15).

Ο Μαυροειδής φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ από το 2015 έως το 2018, όταν και συνέβαλε στην κατάκτηση των δύο τροπαίων της ομάδας (Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League). Την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 11.1 πόντους και 7.4 ριμπάουντ σε 21.5 λεπτά κι αναδείχθηκε MVP του πρώτου γύρου της Basket League.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης