Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 5-0: Πάρτι κορυφής

Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι 5-0: Πάρτι κορυφής

Η Σίτι έπαιξε μονότερμα την Μπέρνλι, τη σκόρπισε 5-0 στο Etihad και πέρασε πρώτη στην κορυφή της Premier League - Επέστρεψε ο Ντε Μπρόινε, δύο ασίστ ο Νταβίδ Σίλβα

City
Τέλεια ήταν η επιστροφή στη δράση για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της Τσέλσι με την Γιουνάιτεντ (2-2), με αγώνα περισσότερο πέρασε στην πρώτη θέση της Premier League και είδε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να γυρίζει στη ύστερα από απουσία δύο μηνών παίρνοντας 35 λεπτά.

Αφού οι οπαδοί των Πολιτών αποθέωσαν τον πρώην keeper της ομάδας τους, Τζο Χαρτ, πανηγύρισαν στο 17' το γκολ που του έβαλε ο Κουν Αγουέρο. Σανέ και Σίλβα έκρυψαν την μπάλα, ο Ισπανός έκανε το γύρισμα για τον Αργεντινό και εκείνος τελείωσε πολύ εύκολα τη φάση για το 1-0. Η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς και πίεζε στο μισό γήπεδο και είχε μικροευκαιρίες, όμως τη μεγαλύτερη φάση την είχε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Χαρτ έβγαλε την κεφαλιά του Νταβίδ Σίλβα μετά τη σέντρα του Μπερνάρντο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι καθάρισαν νωρίς μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Στο 54' σε μια περίεργη φάση, ο Κορκ φάνηκε να κάνει πέναλτι στον Σανέ, όμως ο ρέφερι άφησε, ο Νταδίδ Σίλβα πρόλαβε και γύρισε και ο Μπερνάρντο με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα όλα τελείωσαν, με τον Φερναντίνιο να κάνει το πλασέ στο παραθυράκι από το ημικύκλιο για το 3-0 και στο 58' όλο το Etihad σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό. Το τελικό 4-0 έκανε στο 84' με ασύλληπτο curler στο παραθυράκι ο Μαχρέζ και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 90' ο Σανέ μετά τη συρτή σέντρα του Μεντί από αριστερά.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Κομπανί, Στόουνς, Λαπόρτ, Μεντί, Φερναντίνιο, Νταβίδ Σίλβα (74' Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα (58' Ντε Μπρόινε), Μαχρέζ, Σανέ, Αγουέρο (66' Γκαμπριέλ Ζεσούς).
Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Χαρτ, Λόουτον, Μι, Ταρκόβσκι, Τέιλορ, Λένον (69' Γουέστγουντ), Ντεφούρ (75' Μπαρνς), Κορκ, Γκούντμουντσον, Χέντρικ, Βόουκς (69' Γουντς).

Κλείσιμο


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης