Ιβάν Σαββίδης για τη φωτοβολίδα: «Βρείτε αυτόν που την πέταξε»

Ιβάν Σαββίδης για τη φωτοβολίδα: «Βρείτε αυτόν που την πέταξε»

Ο έντονος εκνευρισμός του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου για το περιστατικό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης - Σκέψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην ζητήσει εισιτήρια για τα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια

4529833
Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε ξεκάθαρη εντολή στους ανθρώπους ασφαλείας της ομάδας για να διερευνήσουν το περιστατικό με την ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής προς την κερκίδα των φίλων του Πανιωνίου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει κρύψει τον εκνευρισμό του για το περιστατικό, το οποίο σε κάθε περίπτωση, όπως σημειώνουν από τη Μικράς Ασίας, παραμένει περίεργο, καθώς δεν υπήρχε ο παραμικρός λόγος και η παραμικρή αφορμή για τη ρίψη φωτοβολίδας στο ματς της περασμένης Κυριακής. Γι’ αυτό και ο κ. Σαββίδης θέλει να διαλευκανθεί η υπόθεση για να αποδειχθούν και τα κίνητρα του επικίνδυνου και ανεγκέφαλου οπαδού.

Παράλληλα, συζητιέται πολύ έντονα στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ η σκέψη να μη ζητήσει, πλέον, εισιτήρια στα επόμενα εκτός έδρας ματς, καθώς εκτός όλων των άλλων υπάρχει σοβαρός ο κίνδυνος και ο φόβος της προβοκάτσιας.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης