Παναθηναϊκός: Άνοιξε ο δρόμος για την αγορά των μετοχών από τον Πιεμπονγκσάντ

pao_ole

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έγινε την Τετάρτη, διευθετήθηκαν οι διαδικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν και από την Παρασκευή ο Ταϊλανδός broker θα μπορεί να πάρει στα χέρια του το «τριφύλλι»

Ο δρόμος πλέον άνοιξε και το... μπαλάκι είναι στην κατοχή του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και των συνεργατών του, προκειμένου να κάνουν το ουσιαστικότερο βήμα για την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που έγινε την Τετάρτη, διευθετήθηκαν οι διαδικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν και από την Παρασκευή ο Ταϊλανδός broker θα μπορεί να δείξει το... ρευστό που απαιτείται για να πάρει στα χέρια του το «τριφύλλι».

Αυτές αφορούσαν την αντικατάσταση των όρων του ομολογιακού δανείου από το 2015, προκειμένου να γίνουν μετοχές και η τροποποίηση του άρθρου 10 του καταστατικού και την εναρμόνισή του με την ισχύουσα νομοθεσία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε μη Ευρωπαίο επιθυμεί, να αποκτήσει ποσοστό άνω του 25% των μετοχών της ΠΑΕ.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, έφτασε η ώρα από τα λόγια, τις υποσχέσεις και τα «θα», να περάσουμε στις πράξεις την Παρασκευή όταν και έχει οριστεί διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ, μία μέρα δηλαδή μετά το κλείσιμο της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου (20 εκατομμύρια).

Γιατί διπλή; Γιατί σύμφωνα με την πρόσκληση που έχει σταλεί, η πρώτη (11:30) συνεδρίαση θα αφορά την ΑΜΚ που έτρεξε και εκεί θα δούμε πόσα από τα 20 εκατομμύρια που είχε υποσχεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος μπήκαν στα ταμεία, ενώ η δεύτερη που θα γίνει μισή ώρα αργότερα, θα είναι για τη νέα αύξηση στην οποία θα πρέπει ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ να την καλύψει για να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ. Είτε άμεσα, είτε μέχρι το τέλος της, που υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Με δεδομένη όμως την καθυστέρηση που έχει προηγηθεί, η λογική λέει πως αν όντως ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του έχουν αποφασίσει να προβούν σε αυτή την κίνηση, δεν συντρέχει λόγος τέτοιας καθυστέρησης.

Πηγή: www.gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ (1)

χαχαχα

ελα Βλαση Τσακα της Ταυλανδης..ελα στο λαο σου

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4776741

«Ξέσπασε» στο Δ.Σ. της Λίγκας ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, απευθυνόμενους προς τους εκπροσώπους των FIFA, UEFA με συγκεκριμένες καταγγελίες και θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους