Σέρχιο Ράμος: «Ραντεβού με την ιστορία και τους εαυτούς μας»

Σέρχιο Ράμος: «Ραντεβού με την ιστορία και τους εαυτούς μας»

Ο αρχηγός της Ρεάλ ζήτησε από τους συμπαίκτες και τον εαυτό του να ξεχάσουν το πλούσιο παλμαρέ τους και να παλέψουν σαν αυτός να είναι ο πρώτος μεγάλος τίτλος της καριέρας τους

Σέρχιο Ράμος: «Ραντεβού με την ιστορία και τους εαυτούς μας»
Ο Σέρχιο Ράμος δεν γινόταν ως φυσικός ηγέτης της Ρεάλ ν' απουσιάζει από τη συνέντευξη τύπου και εκεί έδειξε το δρόμο για την κούπα: 

«Αύριο  έχουμε ραντεβού με την ιστορία και με τους εαυτούς μας. Γι' αυτό όλοι μας οφείλουμε να ξεχάσουμε τις ατομικές διακρίσεις και το παλμαρέ που έχει ο καθένας ξεχωριστά. Οφείλουμε να αισθανθούμε σα να είναι ο πρώτο τίτλος που διεκδικούμε και έτσι να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να υπερασπιστούμε το στέμμα μας και να γίνουμε οι πρώτοι στην ιστορία που θα τον κάνουμε».

Κλείσιμο
Φυσικά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στο δικό του μυθικό επίτευγμα, αυτό με τα σημαντικά γκολ στο τέλος των κρίσιμων αναμετρήσεων.

 «Είναι όντως μία πραγματικότητα των τελευταίων ετών. Ωστόσο, δεν ζω στο παρελθόν και είναι το πνεύμα της ομάδας που μας υποχρεώνει να παλεύουμε μέχρι τέλους. Η ελπίδα είναι το τελευταίο που πρέπει να μας εγκαταλείπει και μέχρι τη στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής, μπορεί πάντα ν' αλλάξει το αποτέλεσμα. Βέβαια, μακάρι να μην υποφέρουμε όπως στην Λισσαβώνα, για να το σηκώσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης