Φερνάντο Τόρες: «Αυτός ο τελικός, είναι το ματς της ζωής μου...» (video)

Φερνάντο Τόρες: «Αυτός ο τελικός, είναι το ματς της ζωής μου...» (video)

Αυτό που ονειρευόταν από μικρό παιδί, με την ομάδα που αγάπησε όσο καμία άλλη, θέλει να πετύχει το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Φερνάντο Τόρες - Περήφανος για την ομάδα του δήλωσε ο αρχηγός των "ροχιμπλάνκος" Γκάμπι

Φερνάντο Τόρες: «Αυτός ο τελικός, είναι το ματς της ζωής μου...» (video)
Ο Ισπανός επιθετικός το πήγε σε πολύ προσωπικό επίπεδο, στη συνέντευξη Τύπου της σπουδαίας αναμέτρησης της Ατλέτικο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Σαν Σίρο», με φόντο το υπέροχο τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Έχω πάρει τίτλους με την Τσέλσι, με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, αλλά αν το πάρω με την Ατλέτικο δεν θα συγκρίνεται με κανένα άλλο. Είναι κάτι που ονειρεύομαι και περιμένω από μικρό παιδί...

Κλείσιμο
Είναι διαφορετικό όταν το πετυχαίνεις με την ομάδα που αγαπάς και υποστηρίζεις από μικρός. Αναμφίβολα, είναι το ματς της ζωής μου αυτός ο τελικός.

Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία της Ατλέτικο φέτος και το θέλουμε όλοι. Κυρίως αυτοί που ξεκινήσαμε από μικρά παιδιά και τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο» είπε ο Τόρες. 



 Γκάμπι: «Δεν μας χαρίστηκε τίποτα»
Δίνοντας το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ γι' ακόμα μια φορά, έπειτα από το 2014 στη Λισαβόνα, η Ατλέτικο είναι πιο έτοιμη και πιο δυνατή για ν' αντιμετωπίσει τη συμπολίτισσά της, Ρεάλ.

«Για να βρεθούμε και πάλι στον τελικό, δουλέψαμε και κοπιάσαμε πολύ. Δεν μας χαρίστηκε τίποτα στη διαδρομή. Ό,τι έχουμε κάνει, το κάναμε με τις δυνάμεις μας» είπε στη συνέντευξη Τύπου του Σαββατιάτικου τελικού που θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου, ο Γκάμπι με τον αρχηγό της Ατλέτικο να προσθέτει:

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας. Πάντοτε έχουμε μεγάλα όνειρα και το Σάββατο θα είναι ένα από αυτά για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα κερδίσουν τη μάχη της εξέδρας και πρέπει κι εμείς ν' ανταποκριθούμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στο χορτάρι». 
Πηγή: www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης