Ο ΟΦΗ έψαξε το... θαύμα, όμως ο Ντελ Πιέρο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ινδία και την Ντιναμό Δελχί
Η Ινδία και η Ντιναμό Δελχί θα είναι ο επόμενος σταθμός στην - τεράστια - καριέρα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με τον πρώην αρχηγό της Γιουβέντους να ταξιδεύει αύριο, προκειμένου να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.
Αυτή η εξέλιξη, σβήνει τις όποιες ελπίδες είχε ο ΟΦΗ να κάνει την έκπληξη και να τον φέρει στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Γκτούζο και την φιλία που τον δένει με τον «Μεγαλέξανδρο. Ο Ντελ Πιέρο, αναμένεται να ονομαστεί και πρέσβης του Ινδικού πρωταθλήματος, ενώ αποτελεί... κοινό μυστικό πως, αν και υπογράφει μονοετές συμβόλαιο, το πιο πιθανό είναι να πάρει μεταγραφή τον Γενάρη για το MLS.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events