Με τον Β. Μαρινάκη οι ερυθρόλευκοι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Λίγο πριν το αγώνα με την Φενερμπαχτσέ ο Ολυμπιακός πήρε την ευχή του Πατριάρχη – Φανέλα του “Θρύλου” έδωσε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο κ. Μαρινάκης
Την ευκαιρία να επισκεφτεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, είχε αντιπροσωπεία της αποστολής του Ολυμπιακού, με αφορμή το βραδινό φιλικό τεστ κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.
Όπως αναφέρεται στον τουρκικό Τύπο, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τον Μίτσελ και το «ερυθρόλευκο» τεχνικό επιτελείο, αλλά και τους Ανδρέα Σάμαρη και Αβραάμ Παπαδόπουλο, συνάντησαν τον Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος με τη σειρά του τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες.
Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στον κ. Βαρθολομαίο μία φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας. Αργότερα, η αντιπροσωπεία των πρωταθλητών Ελλάδας αποσύρθηκε για το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events