Σούπερ Καπ: Ο Παπαπέτρου διαιτητής του τελικού της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 12 Αυγούστου (20:00) στο Παγκρήτιο
Ο Τάσος Παπαπέτρου θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ, όπως γνωστοποίησε σήμερα (6/8) η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, ενώ τον 41 ετών ρέφερι θα πλαισιώσει ελληνική διαιτητική ομάδα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ
«Aπό την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται τα ονόματα των Αξιωματούχων Διαιτησίας του Superbet Super Cup ΑΕΚ-ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στις 12/08/2026 στις 20:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Διαιτητής ορίστηκε ο κ. Παπαπέτρου με α΄ βοηθό τον κ. Πετρόπουλο, β΄ βοηθό τον κ. Πάτρα, 4ο διαιτητή τον κ. Κατσικογιάννη, VAR τον κ. Ζαμπαλά και AVAR τον κ. Γιουματζίδη.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.