Μπενίτεθ: «Μου άρεσε η αντίδραση, το μοναδικό αρνητικό ήταν κάποιοι τραυματισμοί»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξήρε τους παίκτες του μετά τη νίκη (2-1) επί του Ατρόμητου, τονίζοντας ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά το γκολ που δέχθηκε
Ικανοποιημένος από την αντίδραση και τη συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ, μετά τη νίκη (2-1) επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, στάθηκε κυρίως στον χαρακτήρα που επέδειξε η ομάδα του, παρά τις αντιξοότητες.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου σήμερα. Μου άρεσε η αντίδραση των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και αγωνίστηκαν σήμερα», σημείωσε ο 65χρονος τεχνικός.
Ο Μπενίτεθ αναγνώρισε την υπεροχή της ομάδας του στο πρώτο μέρος και εξήρε τη διαχείριση της πίεσης: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ, όμως μου άρεσε το πώς αντιδράσαμε από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.»
Ως μοναδικό αρνητικό στοιχείο της βραδιάς, ο προπονητής στάθηκε στους τραυματισμούς, κάτι που αποτελεί πηγή ανησυχίας: «Το μοναδικό αρνητικό της σημερινής εμφάνισης ήταν κάποιοι τραυματισμοί και κάποιες μικροενοχλήσεις, τους οποίους πρέπει να δούμε.»
Τέλος, δικαιολόγησε τον σχηματισμό και τις επιλογές του: «Η ιδέα ήταν να πάρουμε το καλύτερο με τους παίκτες που αποφασίστηκε να ξεκινήσουν. Αυτός ο σχηματισμός ήταν που πιστεύουμε πως ταίριαζε στην ομάδα κι γι’ αυτό τον επιλέξαμε.»
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.