Euroleague, Φενέρ-Παρί: Ανησυχία για το Game 2 λόγω του ισχυρού σεισμού
Ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη σε συνδυασμό με την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή έχει προκαλέσει ανησυχία για το προγραμματισμένο για αύριο δεύτερο ματς της σειράς των play off ανάμεσα στη Φενερμπαχτσά και την Παρί
Κι αυτό γιατί σε συνδυασμό με την έντονη σεισμική δραστηριότητα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη θάλασσα του Μαρμαρά, υπάρχουν ερωτηματικά για τη διεξαγωγή του Game 2 της σειράς των Playoffs της Euroleague ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και την Παρί.
Ακόμα είναι πολύ νωρίς ώστε να υπάρξει κάποια απόφαση ως προς το status της αναμέτρησης, με τη διοργανώτρια να βρίσκεται σε επικοινωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και τις τούρκικες αρχές. Αργότερα μέσα στην ημέρα, η εικόνα αναμένεται να έχει γίνει πιο ξεκάθαρη.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.