Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι έβαλε το κοντάρι στη βαλβίδα, αυτό γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Μανόλο να κάνει μια εναέρια κωλοτούμπα και να προσγειωθεί, ευτυχώς, στο στρώμα.
Δείτε το βίντεο
Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες, ο Καραλής δεν κατέγραψε επίδοση στον αγώνα του επί κοντώ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.
Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του.
Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά στον αγώνα της Πέμπτης αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) κέρδισε με 5.82μ μόλις, κάνοντας και δύο άλματα στο 6.02μ για να μη χάσει το σερί, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες από τη στιγμή που ο Σαμ Κέντριξ (ΗΠΑ) δεν κατάφερε να περάσει το 6.02μ αυτός για να κλέψει τη νίκη. Τρίτος αναδείχθηκε ο Κέρτις Μάρσαλ με 5.72μ.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.