Premier League: Στα χέρια της Λίβερπουλ το ηχητικό από τον διάλογο VAR-διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ κόντρα στην Τότεναμ

Premier League: Στα χέρια της Λίβερπουλ το ηχητικό από τον διάλογο VAR-διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ κόντρα στην Τότεναμ

Το γκολ του Λουίς Ντίαζ συνεχίζει να διχάζει την ποδοσφαιρική Αγγλία - Μελετά τις επόμενες κινήσεις της η Λίβερπουλ

totenam
Η Λίβερπουλ εξασφάλισε το ηχητικό ντοκουμέντο του διαλόγου μεταξύ του διαιτητή Σάιμον Χούπερ και της αίθουσας VAR στο γκολ του Λουίς Ντίαζ το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ το Σάββατο.

Η ομάδα του Λίβερπουλ που αδικήθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου (30/9) εξετάζει πλέον τις κινήσεις της με στόχο την δικαίωσή της. 



Κλείσιμο
Θυμίζουμε το  γκολ του Ντίαζ ακυρώθηκε λανθασμένα λόγω ενός μπερδέματος.  Όλα ξεκίνησαν στο 34’ - με το σκορ στο 0-0 -, αφού ο Σαλάχ βρήκε τον Λουίς Ντίαζ  και ο Κολομβιανός βρήκε δίχτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ως οφσάιντ.

Αν και ο εξτρέμ φαινόταν ότι καλύπτεται, το τέρμα του δεν μέτρησε και αυτό κακώς συνέβη καθώς οι «σωστές» γραμμές δείχνουν ότι ήταν κανονικό και έπρεπε να έχει μετρήσει, όπως παραδέχθηκε και η PGMOL (επιτροπή διαιτησίας), μετά το τέλος του αγώνα…

Η PGMOL στην εξήγησή της αποκάλυψε και την απίστευτη γκάφα του VAR της αναμέτρησης, Ντάρεν Ίγκλαντ, καθώς θεώρησε ότι η απόφαση εντός γηπέδου ήταν ότι το γκολ του Ντίας είχε μετρήσει κανονικά από τον διαιτητή!  Η επιτροπή διαιτησίας «μίλησε» για λάθος και υποσχέθηκε να δώσει σύντομα, εκτός από το βίντεο, και τους διαλόγους στον... αέρα. 

Την Κυριακή, η Λίβερπουλ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτήρισε το λάθος «απαράδεκτο» και υποστήριξε ότι «η αθλητική ακεραιότητα είχε υπονομευθεί». 

Η ανακοίνωση ανέφερε σχετικά: «Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ αναγνωρίζει την παραδοχή της PGMOL για τα λάθη της. Είναι σαφές ότι δεν έγινε η σωστή εφαρμογή των νόμων του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να υπονομευτεί η αθλητική ακεραιότητα.Αποδεχόμαστε πλήρως την πίεση υπό την οποία εργάζονται οι αξιωματούχοι των αγώνων αλλά πρέπει να δουλεύουν για όφελος του αθλήματος». 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Παύεται από τα καθήκοντά της η Διοίκηση του νοσοκομείου «Αγία Όλγα»

Κορωνοϊός: Σε έξαρση η νόσος - Πότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για την Covid και πότε για τη γρίπη

Ο Πλεύρης σχολιάζει την παρουσία Κασσελάκη στη Βουλή: «Πρώτη φορά χειροκροτητής πρόεδρος»

Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2023

Πώς ψηφίζω & Πού ψηφίζω: Μάθετε πού και πώς ψηφίζετε βήμα-βήμα
Οδηγός για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές 2023
Όλες οι Ειδήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές 2023
- Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των Περιφερειακών & Δημοτικών Εκλογών 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης