Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ απαντά στα επικριτικά σχόλια στο Instagram για το σώμα της: «Προσπαθώ να επιβιώσω»

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ απαντά στα επικριτικά σχόλια στο Instagram για το σώμα της: «Προσπαθώ να επιβιώσω»

Η 50χρονη ηθοποιός είναι εμφανώς αδυνατισμένη στο βίντεο που πόσταρε στο Instagram δοκιμάζοντας ρετρό χτενίσματα και ρούχα

kate-beckinsale
Στα επικριτικά σχόλια για το σώμα της που πόσταραν ορισμένοι followers του λογαριασμού της στο Instagram κάτω από ένα πρόσφατο βίντεό της απάντησε η Κέιτ Μπέκινσεϊλ, κάνοντας ειδική αναφορά στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα αλλά και τις τραυματικές εμπειρίες που συνέβαλαν στην απώλεια βάρους της.

Η ηθοποιός ανέβασε ένα κλιπ που την έδειχνε να δοκιμάζει διάφορα ρετρό ρούχα και χτενίσματα για την επερχόμενη ταινία της «Stoler Girl», η υπόθεση της οποίας διαδραματίζεται στα '90s.

Ο ενθουσιασμός της 50χρονης για το γεγονός ότι επιστρέφει στη δουλειά μετά από νοσηλεία πολλων εβδομάδων ήταν εμφανής στο βίντεο που πόσταρε, όμως ορισμένοι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν ότι δείχνει υπερβολικά αδυνατισμένη.

Κλείσιμο


«Λυπαμαι που στο λέω Κέιτ, αλλά όταν τα ζυγωματικά σου αρχίζουν να προεξέχουν, η ισορροπία του προσώπου σου χάνεται» ανέφερε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

«Ο πατριός μου πέθανε νωρίτερα φέτος. Η μαμά μου επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα. Προσαρμόζομαι στην απώλεια δύο πατεράδων μπροστά στα μάτια μου, αφού έχασα τον έναν όταν ήμουν 5 και τον άλλον τον περασμένο Ιανουάριο. Πέρυσι πέθανε η γάτα μου, που ήταν η αδελφή ψυχή μου για σχεδόν 19 χρόνια. Πέρασα έξι εβδομάδες στο νοσοκομείο αφού έκανα εμετό αίμα εξαιτίας του συνδρόμου Mallory-Weiss που προκλήθηκε από το άγχος μιας ολόκληρης χρονιάς και είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ρήξη ανάμεσα στον οισοφάγο και το στομάχι μου» έγραψε στην απάντησή της η ηθοποιός.



Συνεχίζοντας με αναφορές στα προβλήματα υγείας της που προκάλεσαν όντως απώλεια βάρους, η ηθοποιός τονίζει στην απάντησή της στον σχολιαστή «ό,τι κι αν πιστεύει εκείνος για την εμφάνισή της και πώς πρέπει αυτή να είναι, ανεξάρτητα από όσα συμβαίνουν στη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της, δεν έχει σημασία». «Προσπαθώ να επιβιώσω από απώλειες που μου φαίνονται αβάσταχτες, την επανεμφάνιση συμπτωμάτων μετατραυματικού στρες που έχω από τότε που βρήκα μόνη μου, όταν ήμουν πολύ μικρή, το σχεδόν νεκρό σώμα του πατέρα μου μέσα στη νύχτα, και την ανάγκη να εργαστώ για να υποστηρίξω την οικογένεια που μου έχει απομείνει», πρόσθεσε η σταρ του «Van Helsing».

«Το γεγονός ότι σου αρέσουν τα κορίτσια που έχουν περισσότερα κιλά από εμένα δεν με αφορά ούτε είναι σημαντικό για εμένα. Δεν με νοιάζει ποιο είναι το γούστο σου στις γυναίκες», σημείωσε η 50χρονη, η οποία φρόντισε να κόψει τη φόρα και σε ένα άλλο σχόλιο τρολ που την προέτρεπε «να φάει κάτι», γράφοντας «Αρκετά!».


Ειδήσεις σήμερα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πανηγύρισε μαζί με τα παιδιά του το 7ο και έριξε σπόντα για τον Ολυμπιακό - Δείτε φωτογραφίες

Τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα και η μάχη κατά της μάσκας - Ποιος είναι ο Μητροπολίτης που αρνήθηκε να διαβάσει το Ευαγγέλιο στην κηδεία της 17χρονης

Τον έριξαν στον τάκο για 3η συνεχόμενη φορά, αλλαγές στις ασυλίες του Survivor - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης