Παναθηναϊκός: «Βουντού βουντού» τραγούδησε ο πιλότος που φέρνει την αποστολή στην Αθήνα - Δείτε βίντεο

Παναθηναϊκός: «Βουντού βουντού» τραγούδησε ο πιλότος που φέρνει την αποστολή στην Αθήνα - Δείτε βίντεο

Το αεροπλάνο με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναμένεται στις 13:30 - Θα ακολουθήσει «παρέλαση» με ανοιχτό λεωφορείο μέχρι το ΟΑΚΑ

vountou_vountou_aeroplano_xr
Προς Αθήνα πετάει η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τους πράσινους φιλάθλους τον θρίαμβο του Βερολίνου και το έβδομο αστέρι στη φανέλα μετά τη νίκη στον τελικό της Euroleague το βράδυ της Κυριακής επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το κλίμα στην πτήση είναι πανηγυρικό με τον πιλότο να δίνει πρώτος το σύνθημα για να ξεκινήσει το «ζέσταμα» για τους πανηγυρισμούς της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

«Την Τετάρτη ήμασταν συγκρατημένοι στο ταξίδι της επιστροφής. Είχα ευχηθεί την Κυριακή να πάρουμε το κύπελλο όπως και έγινε. Πάμε να ζεστάνουμε τους φιλάθλους για την υποδοχή με ένα "βουντού-βουντού"» είπε ο πιλότος του αεροπλάνου.

Παναθηναϊκός: «Βουντού βουντού» και στο αεροπλάνο της επιστροφής


Μετά το σύνθημα του πιλότου όλοι οι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν το «βουντού-βουντού» ενώ λίγο αργότερα από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού.





Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αναμένεται να προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι, περίπου στις 13:30, με τους παίκτες να ζητούν από τον κόσμο να τους περιμένει στο αεροδρόμιο. Μάλιστα την ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα την περιμένει στο αεροδρόμιο κι ένα ανοιχτό λεωφορείο με το μήνυμα: «King is back». Με το ανοιχτό λεωφορείο, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ, για να συνεχιστεί η γιορτή, καθ' όλη την διάρκεια της διαδρομής.



Συγκεκριμένα, η ενημέρωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: «Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλο»

Οι πανηγυρισμοί σε όλη την Ελλάδα

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βγήκαν στους δρόμους σχεδόν όλης της χώρας αμέσως μόλις έληξε ο τελικός της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης που βρήκε το τριφύλλι με τον 7ο τίτλο του.

Επίκεντρο των πανηγυρισμών το κέντρο της Αθήνας με τους πράσινους οπαδούς να κατακλύζουν την Ομόνοια και τη λεωφόρο Αλεξάνδρας ενώ στα πράσινα βάφτηκε και το δημαρχείο της Αθήνας.

Πανηγυρισμοί του Παναθηναϊκού στην Αλεξάνδρας

Πανηγυρισμοί του Παναθηναϊκού στην Ομόνοια (2)

Το Δημαρχείο της Αθήνας και το συντριβάνι της πλατείας Κοτζιά φωτίστηκαν σε πράσινο χρώμα




Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν και μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία άναψε τα φώτα στο μπαλκόνι της για να γιορτάσει τον μεγάλο θρίαμβο.



Οι πράσινοι οπαδοί γιόρτασαν και στο Βερολίνο αποθεώνοντας τον Εργκίν Αταμάν και τους παίχτες του όταν αυτοί επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούν για τη μεγάλη επιστροφή στην Αθήνα, σήμερα στις 13:30.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jwz6qbbt6h)



Όταν, δε, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Παππάς, προσπάθησε να μεταφέρει το πανηγυρικό κλίμα στη γερμανική πρωτεύουσα, χάθηκε από τα πλάνα από τους τρελαμένους οπαδούς των πρασίνων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1jw9puhovmx)


Οπαδοί του Παναθηναϊκού γιόρτασαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις, στην Κέρκυρα, στην Ξάνθη, τη Ρόδο και αλλού φωνάζοντας θριαμβευτικά συνθήματα για το τριφύλλι.








Ειδήσεις σήμερα

Ο ηγέτης Σλούκας που άλλαξε στρατόπεδο και οδήγησε τον Παναθηναϊκό ξανά στην κορυφή της Ευρώπης

Ο Χρυσοχοΐδης «σπάει» όλη την ΕΛ.ΑΣ. για να χτυπήσει την Greek Mafia και την εσωτερική διαφθορά

Οι χρυσές συμβουλές του Ρόμπιν Σάρμα: Πώς οι σωστές λέξεις και η σκέψη του... θανάτου μπορεί να κάνουν πιο πλούσια τη ζωή σου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης