Γιοβάνοβιτς: «Χάσαμε την πρόκριση αδικώντας λίγο τον εαυτό μας»

Γιοβάνοβιτς: «Χάσαμε την πρόκριση αδικώντας λίγο τον εαυτό μας»

Τι δήλωσαν Βιλένα και Σένκεφελντ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με 1-0 από τη Μπράγκα και τον αποκλεισμό από το Champions Legue

Collage_Maker-30-Aug-2023-01-19-AM-4557
Απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα (0-1) του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό του από την Μπράγκα.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» εξήγησε πως υπήρχαν όλες οι συνθήκες για να ανατρέψει η ομάδα του το σκορ του πρώτου αγώνα, συμπληρώνοντας ότι αδίκησε τον ευατό της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV μετά την ήττα με 0-1 από την Μπράγκα:

Για τον αποκλεισμό: «Υπάρχει απογοήτευση για το αποτέλεσμα. Υπήρχαν οι συνθήκες για να ανατρέψουμε το σκορ. Και στα δυο ματς, αλλά ιδιαίτερα στο σημερινό θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν έλειψαν στον Παναθηναϊκό οι καλύτερες αποφάσεις στην τελική ενέργεια: «Περισσότερο αυτό. Η Μπράγκα προσπαθούσε με μεγάλες μεταβιβάσεις και προσπαθούσαμε για δεύτερες μπάλες. Είχαμε αρκετές επιθέσεις και φάσεις στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει καλύτερες αποφάσεις. Λίγο μεγαλύτερη ψυχραιμία και λίγο καλύτερες αποφάσεις θα έπρεπε να πάρουμε στο τελείωμα των φάσεων».

Για τη συνέχεια: «Σίγουρα μας ικανοποιεί ότι είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο. Οι εμπειρίες από τα τελευταίο δύο παιχνίδια μας αφήνουν μια πίκρα για την εξέλιξη. Σίγουρα επικρατεί απογοήτευση στα αποδυτήρια. Περιμέναμε περισσότερα απόψε, είχαμε μεγάλη υποστήριξη, αλλά δεν παύει ότι ο στόχος μας ήταν η πρόκριση. Κι όταν το χάνεις λίγο αδικώντας και τον εαυτό σου είναι κάτι που θα μας απασχολήσει για κάποιο διάστημα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv5cxjbb1m3l)


Το κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός από το χθεσινό (29/8) ματς με την Μπράγκα σύμφωνα με τον Βιλένα, με γνώμονα τα όσα είπε ο χαφ του «τριφυλλιού» ύστερα από την ήττα (1-0) που γνώρισαν οι «πράσινοι» από την πορτογαλική ομάδα. Αποτέλεσμα που δεν τους επέτρεψε να «κυνηγήσουν» το όνειρο της συμμετοχής τους στους ομίλους του Champions League αλλά θα συνεχίσουν σε εκείνους του Europa. «Πιστεύω πως αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως η Μπράγκα ήταν επιθετική ομάδα αλλά τα κατάφερε με μία μόλις επίθεση», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

«Παλέψαμε ως Παναθηναϊκός» και συνέχισε. «Παλέψαμε ως Παναθηναϊκός, κάναμε ένα καλό ματς, κάναμε πολλές ευκαιρίες και με λίγη ακόμη τύχη το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα αν πηγαίναμε στο Champions League, αλλά θα τα καταφέρουμε και στο Europa».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv5cyyisf86x)


Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» για την εμφάνιση, το σκορ αλλά και τη νίκη που άξιζε η ομάδα του.

Για το ματς: «Θεωρώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Νιώθω υπερήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και θεωρώ ότι μπορούσαμε να έχουμε ανοίξει εμείς το σκορ. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα».

Για το αν είναι οδηγός για τη συνέχεια: «Και βέβαια. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός όμως είδατε το επίπεδο της ομάδας, μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε, έχει αυτοπεποίθηση και θα συνεχίσει έτσι»

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cv5cvwv08o0p)






Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Καματερό: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου από συμμαθητή του - Τραβούσαν βίντεο από το επεισόδιο και παρακολουθούσαν με απάθεια

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους για τον πυροβολισμό του 25χρονου

Ρωσία: Σε στενό κύκλο η κηδεία του Πριγκόζιν - Τον έθαψαν δίπλα από τον πατέρα του, απουσίαζε ο Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης