Ολυμπιακός: Με σύμμαχο το κατάμεστο ΣΕΦ για το προβάδισμα

Ολυμπιακός: Με σύμμαχο το κατάμεστο ΣΕΦ για το προβάδισμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (30/4, 21:30, Novasports Prime) με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στο Final 4

olympiacos-sef
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (30/4, 21:30, LIVE από το Gazzetta) για το Game 3 της σειράς με τους Καταλανούς, έχοντας στο πλευρό του τους φιλάθλους του που εξάντλησαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση με τους Καταλανούς, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει sold-out.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έφυγαν από τη Βαρκελώνη κάνοντας break στο πρώτο ματς των πλει οφ της Euroleague, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γουίλιαμς Γκος και Κάαναν. Παρ' όλα αυτά, η Μπαρτσελόνα έφερε τη σειρά στα ίσα, κάνοντας το 1-1 στο Game 2 και πλέον οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη δουλειά στο γήπεδό τους στα επόμενα δυο παιχνίδια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του αφού ο Κώστας Παπανικολάου ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και δηλώνει παρών για τις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε σχετικά: «Οι παίκτες είναι άνθρωποι, δεν είναι μηχανές και πολλά εξαρτώνται από τον ανθρώπινο παράγοντα. Θα υπάρχει σίγουρα όμως η ίδια ένταση, η λεγόμενη physicality. Ο Πετρούσεφ είναι καλά, ο Παπανικολάου έκανε προπόνηση με την ομάδα. Δείχνει να έχει λίγο έλλειμμα δυνάμεων. Προφανώς δεν θα χρειαστεί να παίξει 30 λεπτά, αλλά θα δώσει το παρών και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει».

Κλείσιμο
Από την άλλη πλευρά, η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την ήττα από την Ανδόρα, ξεκουράζοντας τους Ρίκι Ρούμπιο και Γιαν Βέσελι ενόψει Ολυμπιακού.

Game 1: Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 75-77
Game 2: Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός 77-69
Game 3: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (30/04, 21:30)
Game 4: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (02/05, 19:45)
Game 5: Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός (αν χρειαστεί 08/05)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης