EuroLeague: Δοκιμασία στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό που θέλει πίσω το πλεονέκτημα έδρας

EuroLeague: Δοκιμασία στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό που θέλει πίσω το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται απόψε (30/4, 20:00) στο Aleksandar Nikolic Hall κόντρα στη Μακάμπι με στόχο να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας και να βρεθεί ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου

sloykas12
Η προημιτελική σειρά της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μεταφέρεται στο Βελιγράδι όπου οι Ισραηλινοί θα υποδεχθούν τους «πράσινους» το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4, 20:00) για το Game 3.

Η «ομάδα του λαού» αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της σειράς που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ όμως οι «πράσινοι» έκαναν το 1-1 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τουλάχιστον ένα «διπλό» στο Aleksandar Nikolic Hall όπου θα διεξαχθεί το Game 3 ενώ ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Από την άλλη πλευρά, άγνωστο παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Game 2 λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Κλείσιμο
Ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι: «Είναι τα play off και η σειρά είναι στο 1-1. Αξίζουμε να πάμε στο Final 4 και θέλουμε ακόμα δύο νίκες. Φυσικά θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και το είδαμε αυτό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι πρέπει να έχουμε μαχητικότητα και καλή απόδοση. Πάμε βήμα-βήμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς την Τρίτη, αλλά δεν έχει σημασία ποιο θα πάρουμε. Στο τέλος οι τρεις νίκες θα σε στείλουν στο Final 4».

Game 1: Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι 87-91
Game 2: Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι 95-79
Game 3: Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR (30/4, 20:00)
Game 4: Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR (2/5, 21:45)
Game 5: Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι (αν χρειαστεί 8/4)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης