Η Ρεάλ Μαδρίτης εξηγεί πως η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε από τον Φράνκο

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξηγεί πως η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε από τον Φράνκο

Η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στις δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα για τις σχέσεις της με τον Ισπανό δικτάτορα

26268102
Η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε το γάντι και απάντησε στην Μπαρτσελόνα και στις δηλώσεις του Τζουάν Λαπόρτα σχετικά με την σχέση της με τον δικτάτορα Φράνκο. 

«Επί 70 χρόνια, αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές στο γήπεδο είναι είτε πρώην συνεργάτες είτε πρώην παίκτες ή πρώην διευθυντές της Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ρεάλ είναι η ομάδα του καθεστώτος, εκείνη που είχε πάντα τη δύναμη με το μέρος της» είπε ο Λαπόρτα και η Ρεάλ απάντησε με ένα βίντεο στο οποίο υπάρχουν ... αποδείξεις για την σχέση της Μπαρτσελόνα με τον Φράνκο και το καθεστώς του. 

«Ποια ήταν η καθεστωτική ομάδα;» αναφέρει στο βίντεο η Ρεάλ και παραθέτε γεγονότα. Σύμφωνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Φράνκο έγινε επίτιμο μέλος της Μπαρτσελόνα το 1965 ενώ επί ημερών του εγκαινιάστηκε και το Καμπ Νου. 



Επιπλέον η Ρεάλ σημειώνει ότι πολλές φορές ο Φράνγκο έσωσε την Ρεάλ από τον υποβιβασμό ενώ τονίζει με έμφαση ότι δεν είχε κατακτήσει πρωτάθλημα για 15 χρόνια στην διάρκεια της δικτατορίας ενώ  η αντίπαλός της κέρδισε 8 πρωταθλήματα και 9 κύπελλα.

Ακόμη αναφέρει ότι  η Ρεάλ διαλύθηκε κατά τη διάρκεια του εμφυλίου, παίκτες της δολοφονήθηκαν, συνελήφθησαν και εξορίστηκαν.

«Όταν ακούω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα του καθεστώτος, θέλω να πω σε αυτόν που το λέει να σκάσει» αναφέρει η Ρεάλ στο τέλος του βίντεο. 




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Γιώργος Μπόμπολας έχτισε αυτοκρατορία σε media και κατασκευές

O Έλον Μασκ χλευάζει την προηγούμενη διεύθυνση του Twitter: «Ήταν κωμική η κατάσταση»

«Βουτιά» θανάτου για Κινέζα ακροβάτισσα ενώ εκτελούσε νούμερο με τον σύζυγό της - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης