Stoiximan Superleague: Λαμία και Βόλος ανοίγουν την... αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Stoiximan Superleague: Λαμία και Βόλος ανοίγουν την... αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Η 24η αγωνιστική της Stoiximan Superleague ξεκινάει και η Λαμία υποδέχεται τον Βόλο (20:00, Cosmote Sports 2)

superaleague_2402
Όλο και πιο κοντά φτάνουμε στα play offs και τα play out της Stoiximan Superleague και οι μάχες για τον τίτλο, την 6άδα και την παραμονή μεγαλώνουν όλο και περισσότερο.

Την αυλαία της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανοίγουν η Λαμία με τον Βόλο στη Φθιώτιδα όπου η πρώτη σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 (Cosmote Sports 2).

Η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου θέλει να βρει το τρίποντο που θα την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας και θα της χαρίσει μία μεγάλη ανάσα ενόψει της συνέχειας, καθώς απέχει τρεις βαθμούς από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης.

Ο Έλληνας προπονητής θα έχει για πρώτη φορά στην αποστολή τον Τζέισον Μεντίνα αλλά δεν συμπεριέλαβε τους Τόμας Ντε Βινσέντι αλλά και Λάζαρ Ρόμανιτς. Οι επιλογές θα είναι οι: Γκαραβέλης, Νικοπολίδης, Σαμαραντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Κορνέζος, Μαρτίνεθ, Παπαδόπουλος, Αμπαντά, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Στάνκο, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος και Μεντίνα.

Κλείσιμο
Από την άλλη ο Βόλος βρίσκεται στην 5η θέση και στο +7 από τον 7ο Ατρόμητο, ο οποίος έχει και ματς λιγότερο. Όπως είναι λογικό, η νίκη απέναντι στη Λαμία είναι μονόδρομος, από τη στιγμή που οι Περιστεριώτες φιλοξενούνται από τον Άρη (26/2, στις 19:30) και θέλει να αυξήσει τη διαφορά.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι, ωστόσο δεν θα έχει μαζί του τον Μπαριέντος που είναι τραυματίας αλλά και τον τιμωρημένο Σι. Από την άλλη στα πλάνα του θα είναι κανονικά ο Γιώργος Κούτσιας χωρίς να είναι γνωστό αν θα χρησιμοποιηθεί, στο πλαίσιο της μεταγραφής του στους Chicago Fire.

Πρόγραμμα 24ης αγωνιστικής

Παρασκευή (24/2)

Λαμία-Βόλος 20:00 (CS2)

Σάββατο (25/2)
ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 17:30 (CS1)
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 19:00 (NS2)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 20:30 (CS1)

Κυριακή (26/2)
Ιωνικός-ΟΦΗ 16:00 (CS1)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός 16:00 (NS Prime)
Άρης-Ατρόμητος 19:30 (NS Prime)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης