Super League 2, ΠΑΟΚ B' – Αλμωπός 0-1: Πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την παραμονή

Super League 2, ΠΑΟΚ B' – Αλμωπός 0-1: Πήρε τη νίκη και εξασφάλισε την παραμονή

Τέλος στην όποια αγωνία σχετικά με την παραμονή του στην SL 2 έβαλε ο Αλμωπός, με την ομάδα της Αριδαίας να επικρατεί στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ Β' με 1-0 και να φτάνει τους 35 βαθμούς

5555154
Άλμα παραμονής για τον Αλμωπό. Η ομάδα της Αριδαίας που έτσι και αλλιώς δύσκολα θα κινδύνευε, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα γι' αυτήν επικρατώντας στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ Β' με 1-0. Με αυτό το τρίποντο έφτασε στην 6η θέση και τους 35 βαθμούς και πλέον κρατάει την τύχη της ακόμα περισσότερο στα χέρια της.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Ρόβας στο 8' με σουτ, ένα σκορ που οι φιλοξενούμενοι κράτησαν ως το τέλος, φτάνοντας έτσι και τους «ασπρόμαυρους» που επίσης έχουν 35.

Σκόρερ: 8′ Ρόβας

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γροσδής, Σαλαμαμούρας (78′ Μελετίδης), Τσοπούρογλου (46′ Κουλούρης), Κούτσιας (78′ Τζίμας), Χατζηστραβός (51′ λ.τ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (63′ Γαϊτανίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Πρίκας, Παρασκευάς, Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (78′ Ζαχαρός), Κέρθι (90′ Ρίβας), Ρόβας (90′ Μπακούτσης), Τριανταφυλλάκης (61′ Γιουκούδης).

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Το θέατρο της Ρούλας μετά την πρώτη απόπειρα κατά της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - «Φως στο τούνελ»: Ανατριχιαστικό μήνυμα on air, «Νικολούλη ψόφα!»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αυτή είναι η δεύτερη ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα - Δείτε την τοξικολογική εξέταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης