Ο μάνατζερ του Χεζόνια... στέλνει τον Καντέρ στον Παναθηναϊκό

Ο μάνατζερ του Χεζόνια... στέλνει τον Καντέρ στον Παναθηναϊκό

Ο Κρις Χιλ, ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια με ένα ποστάρισμα του στο twitter έχρισε τον Παναθηναϊκό ως τη νέα ομάδα του Ενές Καντέρ ο οποίος φαίνεται να αποχωρεί από το NBA

kanter_1_0
Τον Δεκέμβριο του 2020, πριν καν σκάσει η βόμβα Χεζόνια, ο Ενές Καντέρ Φρίντομ (το τελευταίο προστέθηκε στα τέλη Νοέμβρη με την αλλαγή υπηκοοότητας), ο Τούρκος μπασκετμπολίστας και κορυφαίος πολέμιος του Ταγίοπ Ερντογάν είχε... ρίξει τη δική του όταν σε συνέντευξη του είχε πει πως μετά το NBA «η Ελλάδα θα είναι σίγουρα μία από τις επιλογές μου κι αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διάλεγα τον Παναθηναϊκό».

Δύο χρόνια αργότερα το μέλλον του Καντέρ στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ είναι πιο... ζοφερό από ποτέ καθώς οι Χιούστον Ρόκτες λίγες ώρες μετά την απόκτηση του από τους Μπόστον Σέλτικς αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο με τον ίδιο προ ημερών να εκφράζει την επιθυμία να έρθει στη χώρα μας προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσου το θέμα των Τούρκων προσφύγων αλλά και την προοπτική να αγωνιστεί στη χώρα μας.

Από τη στιγμή λοιπόν που έγινε γνωστό ότι ο Ρόκετς τον αποδέσμευσαν και με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Τούρκος (αλλά με αμερικανική υπηκοότητα εδώ και λίγες εβδομάδες) σέντερ αναζητεί ομάδα στην Ευρώπη καθώς καμία ομάδα του NBA δεν ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει οι φήμες για τον Παναθηναϊκό άρχισαν να κυκλοφορούν και σ' αυτό έβαλε το χεράκι του κι ο αξιότιμος Κρις Χιλ.

Ο ατζέντης του Μάριο Χεζόνια με «τιτίβισμα» του μετέφρασε τις πληροφορίες που θέλουν τον Τούρκο να αναζητεί νέα ομάδα στην Ευρώπη γράφοντας ξεκάθαρα: «Αυτό σημαίνει Παναθηναϊκός!».



Βέβαια στον τωρινό Παναθηναϊκό που με την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κινείται στη λογική «ξοδεύουμε όσα έχουμε» ένα συμβόλαιο τύπου Καντέρ (φέτος έπαιρνε 2.6 εκτ. δολάρια) φαντάζει ουτοπία, αλλά σύντομα θα φανεί αν πίσω από τον καπνό υπάρχει και φωτιά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης